REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' se menţine pe prima poziţie a box-office-ului nord-american

Replica API 24 mai 2022 | 12:55 565

''Doctor Strange in the Multiverse of Madness'' continuă să domine box-office-ul nord-american, impunându-se în faţa aristocraţilor britanici din ''Downton Abbey'', potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations, informează AFP.

Sursa foto: www.imdb.com

Mult aşteptata continuare a aventurilor neurochirurgului devenit vrăjitor, în care eroul Marvel interpretat de Benedict Cumberbatch explorează lumi paralele, a obţinut încasări de 31,6 milioane de dolari, dintr-un total de peste 342 de milioane încasaţi de la lansarea sa, pe 6 mai, citează Agerpres.

Mai mult decât suficient însă pentru a pune în umbră faimoasa familie Crawley din "Downton Abbey", care se întoarce în cinematografe cu un nou mister plasat parţial în sudul Franţei.

La doisprezece ani după ce a avut premiera pe micile ecrane, serialul de mare succes "Downton Abbey" revine în actualitate cu cel de-al doilea lungmetraj inspirat din producţia iniţială, care descrie relaţiile şi aventurile familiei nobiliare Crawley şi ale servitorilor săi, care locuiesc împreună într-un impunător domeniu nobiliar din Anglia la începutul secolului al XX-lea.

Foarte aşteptat de public, "Downton Abbey: A New Era", a obţinut încasări de 16 milioane de dolari de la lansarea sa vineri în cinematografele din SUA şi Canada.

Pe locul al treilea s-a clasat filmul de animaţie "The Bad Guys", în care o bandă de animale aflate în afara legii încearcă din răsputeri să se îndrepte, cu încasări care depăşesc cu puţin 6 milioane de dolari de vineri până duminică.

În coborâre un loc, comedia live-action "Sonic the Hedgehog 2" părăseşte podiumul, cu încasări de 3,9 milioane de dolari în acest weekend.

Pe locul al cincilea găsim nou-intratul "Men", un thriller care prezintă povestea unei tinere care pleacă singură într-o vacanţă în Anglia rurală pentru a se reface după moartea soţului său, şi încasări de 3,3 milioane de dolari.

După ce a suferit o tragedie personală, Harper se retrage la ţară cu speranţa de a găsi un loc unde să-şi aline suferinţa, însă o pândeşte cineva din pădure sau din vecinătatea conacului unde este găzduită. Filmul este regizat de Alex Garland, care a lucrat şi la scenariu şi care, prin lungmetrajul său debut din 2014, "Ex Machina", şi-a atras laudele criticii şi aprecierea publicului. Protagonista din filmul "Men" este Jessie Buckley, nominalizată recent la Oscarul pentru cea mai bună actriţă pentru rolul din filmul "The Lost Daughter", debutul regizoral al lui Maggie Gyllenhaal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218