REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Doctorul care l-a îmbrăcat pe Vladimir Putin în combinezon medical are coronavirus

Doctorul care l-a îmbrăcat pe Vladimir Putin în combinezon medical are coronavirus

Replica API 31 martie 2020 | 23:29 2902

Medicul-şef al principalului spital moscovit ce îi tratează pe bolnavii de COVID-19, care s-a întâlnit cu preşedintele rus, Vladimir Putin, săptămâna trecută, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, informează AFP şi DPA, citând agenţia de presă Interfax şi televiziunea publică rusă Rossia-24.

Denis Proţenko conduce spitalul "Kommunarka" din Moscova pentru bolnavii de COVID-19. Capitala rusă a înregistrat cele mai multe cazuri de contaminare în Rusia cu noul coronavirus până în prezent, cu 387 de cazuri până marţi, scrie stiripesurse.ro.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anunţat imediat că preşedintele rus este testat în mod regulat pentru noul coronavirus şi că "totul este normal", potrivit Interfax.

Foarte activ pe Facebook, medicul Proţenko a confirmat că este bolnav, menţionând însă că nu are simptome îngrijorătoare. "Da, testul CoV este pozitiv, dar mă simt destul de bine. M-am izolat în biroul meu unde există toate condiţiile de telemuncă. Cred că imunitatea pe care am construit-o luna aceasta va funcţiona", s-a declarat convins el.

Preşedintele rus (67 de ani) s-a întâlnit pe 24 martie cu medicul-şef al spitalului Kommunarka, situat la o periferie a Moscovei, care a devenit în ultimele săptămâni principala unitate pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19.

Cei doi şi-au strâns mâna în faţa fotoreporterilor, au urcat apoi împreună pe o scară rulantă şi au vorbit fără mască.

Întâlnirea a avut loc cu o zi înainte de discursul rostit de Putin către naţiune în care anunţa o săptămână de concediu cu plată pentru combaterea propagării epidemiei generate de noul coronavirus în Rusia.

Medicul Proţenko i-a spus atunci preşedintelui Vladimir Putin că Rusia ar trebui să se pregătească să se confrunte cu "scenariul italian", cu referire la gravitatea situaţiei din Italia.

De luni, o mare parte a Rusiei, în special capitala Moscova, a instituit măsuri stricte de izolare la domiciliu.

Conform Interfax, numărul de cazuri înregistrate de coronavirus în Rusia a depăşit 2.000 marţi, cu o creştere de 500 de cazuri în ultimele 24 de ore.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este doar o alta forma de reclama , cea de a face poporul Rus sa empatizeze cu Putin , chiar credeti voi ca cineva poate sa interactioneze cu Putin fara a fi controlat minutios in prealabil ?
1
1
Poate mai scapam de un nebun!
7
1
Mue putin mue rusia mue china
8
2
THE FLU 2013..o sa imi multumiti mai tarziu. regizorul cred ca a fost calator in timp
7
0
de undeaveti voi cifrele astea cu morti? frate e o tampenie jegoasa .acum si daca te calca tiru spun astia ca ai murit de corona..
5
2
Amice ne cam doare in pl de tarul tau favorit.putin este cel mai nenorocit om de pe fata pamantului. Atacul cu gaze din Siria a fost opera lui. Viermii sa l manance pt ca a ucis copii nevinovati. Dar ce ma apuc eu sa iti explic tie ca tu saracul de tine cand tu ai dat like la Sputnik
12
4
hahahahahaha
2
0
in prezent in rusia functioneaza acelasi tip de regim dictatorial ca in cazul Chinei. Deci gospodin ras-putin tine inca sub pres, la fel ca in China, evolutia pandemiei! Cand o sa inceapa sa moara oameni pe strada, abia atunci, micutul dictator ras-putin o sa termine si cu asa-zisul miracol rusesc!
11
4
ca Wuhannis in spital gol, l-a atins ghinionul
8
11
Adica sa moara si capra vecinului.tipic romanesc.
9
14
saracul doctor e un om mort deja daca se confirma ca are si Putin virusul
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614