REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Doi bărbați au murit, după ce au fost prinși sub un mal de pământ, într-o fermă din Piatra

Doi bărbați au murit, după ce au fost prinși sub un mal de pământ, într-o fermă din Piatra

Andreea VREJOIU 26 ianuarie 2023 | 13:44 3766

Alertă! Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de joi, 26 ianuarie a.c., să intervină în satul Piatra, comuna Mihail Kogălniceanu. În ciuda eforturilor depuse de medici, cele 2 victime au fost declarate decedate.

Doi barbati au murit, dupa ce au fost prinsi sub un mal de pamant, intr-o ferma din Piatra

Potrivit primelor informații, 2 persoane au fost surprinse de un mal de pământ într-o fostă cazemată a unei ferme. La fața locului au intervenit echipajele SMURD C, SMURD B2, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentul Fripis, dar și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului Palas.

Update: Persoanele au fost extrase de cetățeni; ambele sunt inconștiente;

Update: Cele două persoane se află în stop cardio-respirator, fiind efectuat protocolul de resuscitare, conform reprezentanților SAJ Constanța.

Update: Una dintre victime a fost declarată decedată. Pentru cea de a doua se efectuează în continuare manevrele de resuscitare.

Update: Și cel de-al doilea bărbat a fost declarat decedat.

Ce spun polițiștii despre tragedie

Astăzi, în jurul orei 13.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un saivan, 2 persoane ar fi săpat o groapă și ar fi intrat în aceasta, fiind găsite inconștiente.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, ambii din localitatea Piatra.

Asupra celor 2 au fost aplicate manevre de resuscitare de către personalul medical ajuns la fața locului, ulterior fiind constatat decesul.

Din primele verificări a reieșit faptul că cei 2 ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde este malul de pamant in relatarea de mai sus? ...va-n gura cu stirile voastre imbecile!
1
0
Care mal? Care pamant? Au intrat in groapa si au murit pentru ca nu era oxigen. De unde ati scos-o cu malul?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367