REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.4° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
32.4° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Doi boschetari s-au bătut în parcarea Lidl, sub ochii paznicului care stătea pe TikTok

Doi boschetari s-au bătut în parcarea Lidl, sub ochii paznicului care stătea pe TikTok

Ana Maria LIPAN 7 februarie 2023 | 00:00 4224

În Constanța nu există o evidență clară a oamenilor fără adăpost, deși aceștia sunt deja un element nelipsit din peisajul urban. Cetățenii deja consideră firească prezența lor, în special în aproprierea centrelor comerciale, trecând cu vederea incidentele produse de aceștia. Acesta este și cazul a doi oameni ai străzilor, care își duc veacul apelând la mila persoanelor ce frecventează magazinul Lidl, din zona Doraly, și nu numai. Aceștia strâng saci întregi de alimente, primite ca donații de la binevoitori, pe care le vând apoi mai departe, fără pic de remușcare. Comportamentul lor lasă, de asemenea, de dorit, agenții de pază alegând, în ciuda dezordinii publice pe care o creează, să îi ignore.

Doi boschetari s-au batut in parcarea Lidl, sub ochii paznicului care statea pe TikTok

Oamenii fără adăpost fac parte din tabloul urban cotidian al orașul nostru, fiind simplu de identificat, în special în apropierea centrelor comerciale, zone ce le facilitează abordarea oamenilor din mila cărora reușesc să supraviețuiască. Cetățenii binevoitori trec cu greu pe lângă aceștia, în special atunci când duc sacoșe încărcate cu alimente, fără să le întindă o mână de ajutor, sub forma donațiilor de produse sau de bani. Luând în considerare greutățile zilnice, cu care noi toți ne confruntăm, din cauza scumpirilor excesive din ultima perioadă, empatia îndreptată către aceștia este cu atât mai mare.

Doi boschetari s-au batut in parcarea Lidl, sub ochii paznicului care statea pe TikTok
Există însă situații, când profită de oportunitățile oferite de felul în care sunt percepuți de public, pentru a câștiga un ban în plus. Acesta este și cazul unui bărbat care frecventează Lidl-ul, din zona Doraly. După și-a umplut sacul cu alimente donate de oamenii miloși, între cerșetor și celălalt partener al său s-a iscat un scandal monstru.

Doi boschetari s-au batut in parcarea Lidl, sub ochii paznicului care statea pe TikTok
Scandalul a pornit de la suma de... 50 de bani lăsați în coșul de cumpărături de un client.Un al treilea boschetar a încercat să aplaneze conflictul, și a și reușit. Cei doi și-au zâmbit însă la final, împinși probabil de sentimental de înfrățire ce apare între cei ce împărtășesc aceleași experiențe.

Toate acestea s-au întâmplat sub ochii agentului de pază au magazinului, care stătea pe TikTok, spun martorii, mult prea obișnuit probabil cu asemenea situații, pentru a mai reacționa. În ciuda acestui fapt, acțiunile lor deranjează liniștea publicului, înțelegerea de care aceștia beneficiază cunoscând totuși o limită.  

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un titlu boschetaresc, daca putem zice asa...
1
1
Cel mai de cacao ziar, dar tot il citesc.. cred ca e un fel de fascinate a ororii...
4
0
M00iță celor de sub mine....
1
5
“ana maria lipan”, ai facut si tu un articol… ai dat dovada de un profesionalism minune, stai jos, 4.
6
2
NU SUNT OAMENI AI STRAZII,CEL CU CACIULA SI CU FATZA DE BAUTOR FRUNTAS A FOST ANGAJAT LA O FIRMA IN PORT DE CURATENIE VAGOANE DA ERA MUNCA GREA, A VENIT O SAPTAMANA, E DE PRIN GENERAL SCARISOREANU M-AM INTALNIT CU EL SI STIE CA IL CUNOSC,NU IMI CERE COSUL DAR MERGE LA PESTE 300LEI PE ZI ,SEARA SE DUCE ACASA,E BATAIE SA ISI APERE LOCUL ,FIECARE CU ZONA LUI
9
1
Care boschetari, eram eu cu varmiu la lidl, ne numaram maruntu ca sa luam bere. Bagam zilnic pana ne pisham unul pe altul, e cel mai bun moment al zilei, asta si la ba de dimineata.
10
5
poate ca erau doi homosexuali
7
7
Mda.. Si eu lucrez ca si agent de paza.. Dar in aceasta privinta aveti dreptate.. Boschetarii aia sunt prezenti zi de zi și chiar deranjează lumea.. Si paza nu face Nimic... Chiar il mai aud pe agentul de paza cand ma mai duc pe la cumparaturi la acel Lidl.. Negociaza cu ei ca sa adune carucioarele din parcare.. Plus ca ii lasa sa stea in usa la intrare ca sa cerseasca si sa deranjeze lumea..
14
3
Nu sunt boschetari erau Vira cu Nas imbracati de la Balenciaga
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510