REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Doi consilieri locali constănțeni s-au implicat într-o acțiune caritabilă. Sute de copii necăjiți vor avea sărbători fericite!

Doi consilieri locali constănțeni s-au implicat într-o acțiune caritabilă. Sute de copii necăjiți vor avea sărbători fericite!

Replica API 14 decembrie 2018 | 03:24 454

Sărbătorile de iarnă sunt așteptate, cu mare drag, de toți românii, pentru a marca nașterea lui Isus cum se cuvine. Din nefericire, încă sunt numeroase familii și copii care se pot bucura de această sărbătoare. Sunt oameni săraci, care nu am ce pune pe masă, sunt copii care nu au văzut în viața lor o jucărie.

Tocmai din acest motiv, Clubul Sportiv Știința Phoenix Constanța a organizat o acțiune pentru a aduce un strop de fericire pe chipurile celor necăjiți. ”Nu vom promite minuni, însă vom încerca să le facem mâcar câtorva dintre locuitorii județului Constanța zilele ce vor veni mai călduroase și să aducem un strop de sărbătoare și în sufletele celor năpăstuiți de soartă. Pentru al doilea an consecutiv, la inițiativa celor doi consilieri locali constănțeni, Secil Cantaragiu și Teodor Patrichi, vom organiza împreună cu prietenii noștri de la MK ALL STARS - N.A.T.O. Forces of Mihail Kogălniceanu, un eveniment sportiv cu scop caritabil, Charity Basketball Game. Dacă și tu vrei să ne ajuți în demersul nostru te așteptăm sâmbătă, 15 decembrie, la Sala Sporturilor din Constanța, începând cu ora 18.00, cu orice crezi de cuviință că ar putea fi de folos uneia dintre familiile defavorizate din județul Constanța. Fie că este vorba de o hăinuță, o jucărie, alimente sau chiar o carte, noi le vom aduna pe toate și, după ce le vom sorta, ne vom asigura că vor ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie de ele. Gestul tău nu va rămâne nerăsplătit. Tocmai pentru că apreciem faptele bune, am pregătit pentru toți cei prezenți un meci demonstrativ, ce va fi disputat între jucătoarele Clubului Sportiv Știința Phoenix Constanța și baschetbaliștii de la MK All Stars. Pauzele dintre reprize vor fi animate de trupa de dans „Revolution Dance Studio“, iar invitații speciali ai evenimentului sunt sportivii de la „Lords of Gravity“, care promit și de această dată un show incendiar”, au transmis reprezentanții clubului.

Articolele adunate în urma evenimentului vor fi distribuite ulterilor la 207 familii și 605 copii din 15 sate din județul Constanța, cu sprijinul preotului paroh al Bisericii „Sfântul Mina“ din Constanța, Claudiu Banu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde este Andrei Popescu....are cort la City...????
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920