REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Doi constănțeni au rămas fără bunuri, pe plaja Modern

Doi constănțeni au rămas fără bunuri, pe plaja Modern

Replica API 3 iulie 2016 | 20:17 486

Atenție maximă la bagajul de pe plajă! Hoții vă lasă fără el, chiar sub ochii dumneavoastră! Sâmbătă, o familie din Constanța a mers pe plaja Modern. În mai puțin de jumătate de oră, a rămas fără geanta în care se aflau actele de identitate, telefoanele de ultimă generație, cardurile, cheile de la casă, banii și îmbrăcămintea. Polițiștii Secției 3 au fost sesizați, în cursul orelor 18.00, cu privire la acest eveniment, însă constănțenii nu și-au recuperat bunurile. Au luat la puricat, în zadar, pubelele de pe plajă, în speranța că hoții au aruncat geanta la gunoi. Au plecat de pe plajă doar în costum de baie. „Cearșaful era supravegheat. Eu eram la doi metri distanță de el, iar soțul era în apă cu copilul. Într-o fracțiune de secundă s-a întâmplat totul“, a declarat păgubita. Potrivit martorilor, hoții fac parte dintr-un grup infracțional, format din patru, cinci indivizi. „Au venit, s-au așezat pe cearșaf, aveau prosoape cu ei și câte o geantă în mâna, fiecare. S-au ridicat imediat. Probabil atunci au luat geanta. Nu ne-am dat seama că ar fi în neregulă, am crezut că este cearșaful lor“, a declarat un martor.

Ce recomandă polițiștii

Pentru un sejur lipsit de evenimente nedorite, polițiștii constănțeni vă recomandă să nu lăsați bunurile nesupravegheate pe plajă, geamurile de la unitățile de cazare deschise sau ușile descuiate, să vă depozitați bunurile de valoare în seifurile existente în unitățile de cazare, să nu vă lăsați bunuri în autoturisme sau corturi și să vă supravegheați permanent copiii pentru a preîntâmpina evenimentele negative.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102