REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Doi constănțeni își spălau mașina în stradă, în Piața Ovidiu. Poliția Locală i-a „răcorit”!

Doi constănțeni își spălau mașina în stradă, în Piața Ovidiu. Poliția Locală i-a „răcorit”!

Replica API 8 aprilie 2018 | 23:55 1285

În vederea respectării normelor de curățenie, polițiștii locali continuă campania de atenționare și sancționare a persoanelor care aruncă hârtii, sticle, ambalaje, resturi de țigări, coji de semințe în parcuri, alei și peluze, zone verzi sau orice alt loc de folosință publică comună și a celor care își plimbă animalele de companie fără lesă și care nu iau măsuri de curățare a excrementelor lăsate de patrupede pe domeniul public.

Astfel, au fost intensificate controalele în parcurile de pe raza municipiului Constanța, fapt pentru care recomandăm respectarea regulilor privind păstrarea unui mediu curat și sănătos.

Cu această ocazie, la data de 06 aprilie a.c , în intervalul orar 14.00-22.00, patrulele pedestre ale Direcției Generale Poliția Locală au sancționat contravențional cu suma de 400 lei o persoană care a aruncat resturi de tigari pe domeniul public din parcul Tăbăcărie. Pe parcursul zilei de vineri au mai fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool pe strada Albăstrelelor. Au fost sancționați doi conducători auto pentru consum de produse din tutun în mijloace de transport în comun și proprietarul unui autovehicul care a fost surprins spălându-și autoturismul pe domeniul public pe strada Crângului, Piața Ovidiu. Suma totală a celor 8 amenzi aplicate a fost de 1.400 lei. Menționăm faptul că polițiștii locali vor avea în atenție permanentă aceste activități în vederea respectării normelor legale în vigoare privind curățenia și protejarea mediului înconjurător.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru ca ei profita de nestiutori si ii amendeaza , AI VOIE SA SPELI MASINA DAR FARA CHIMICALE , in rest MA PIS PE GARDIENII PUBLICI A LU FATALAU asa zisa politie
0
0
la Cernavoda,politia comunitarista,adica gardienii nu mai exista..ei primesc doar bani de la primarie,,,cate 50-60 milioane lunar,ca sa nu faca...nimic..nimic...nimic...asa-i la Cernavoda...de ce va oftikakati...
2
0
La Cernavoda noi doi ne ardem in caricioplan sa ne spalam rapandula cielo la spalatorie.La unitatea militara unde eu sifonez non stop asteptam decesul nostru.
0
0
pe str Nehoiului din Constanta cand vine politia sa vada cum sunt scosi cainii din curti pentru a se usura . De dimineata la prima ora.
0
0
La cernavoda cand se iau aceste masuri ?.
1
0
E a lu strutinski ciocu mic
0
0
Spalatoriele cand amendati
2
2
@Xyz filmeaza-l pe militian, si cheama patrula pederasta.
3
1
N-am prins ideea! De ce nu aivoie sa speli masina. Eu am un vecin politist care isi spala masina in fata casei de 10 ani.
9
1
Trebuie facut ceva cu proprietarii de caini ale caror patrupede au umplut de rahat toate trotuarele si aleele Constantei! Nu mai poti sa-ti scoti copii la plimbare ca garantat vor calca in rahati de caine!
15
3
ORDINE PUBLICA,un cuvant prea mare si prea greu de inteles de ambele tabere,a cetatenilor si a celor care sanctioneaza! A fost odata ca niciodata,MILITIA,care se ocupa cu ordinea publica si in fata careia iti era frica si sa ridici ochii din pamant darmite sa spui ceva,dar niciodata nu cred ca au sanctionat populatia pentru asa ceva! La ora actuala cat orasul tipa de talharii,de furturi,de soferi care fac legea si cate si mai cate noi dam amenzi ca spala unul cotetul? Rusine,treceti in strada si aparati cetateanul ca mai aveti putin si o sa amnedati si mortii din cimitire pentru activitate!
7
2
Asta este o problema gravaaaa, treziti-va nu mai ai pe unde calca in Constanta din cauza rahatilor de caini, nu am vazut decat 10% din stapani care si adunau in urma patrupedului, cati bani s-ar strange daca ar amenda Pol locala stapanii??? Multi cu siguranta... nu o amenda ca a udat putin masina , ba din contra ii dadeam un premiu proprietarului, a spalat putin si de urina si rahat strada ....
15
2
La noi in parcare pe Banu Mihalcea taximetristii Teia si Costa Caratas isi spala zilnic masinile cu care fac taximetrie la Taxi Scorpion !
10
5
Vai ce caruta...
4
3
Daca citesti articolele cu minima atentie poti intelege sensul comentariilor. Dar cum cap ai, minte ce-ti mai trebuie? Gardienii publici au in atributii si ordinea si linistea publica, inclusiv preventia. Limba romana nu-i pentru oricine, de aceea se tot evalueaza statistic analfabetismul tehnic.
10
2
Sa ai. Citeste cine i a prins
2
7
Rugam politia locala sa aibe in atentie si proprietarii de apartamente care hranesc pe pervazul geamurilor porumbei si care arunca mancare pe geam ptr hranirea cainilor... lasand in urma o mizerie de nedescris. Va rugam sa i civilizati cu niste amenzi pe acesti oameni ca altfel nu inteleg ce este civilizatia
12
4
Tu cel de jos, dU te laPalazu...Au locuri libere. Prinzi sigur.
0
7
Pe acest site sunt 2 articole despre posete smulse si locuitori din Tomis Nord ce alearga dupa talhari. Unde o fi politia locala? Ordine, liniste publica, siguranta si patrulare.pe strazi pentru a racori niste infierbantati care isi spala masinile. Ce e mai util? Preventia unui furt sau a unei talharii sau spalatul unei masini pe caldaramul din fata blocului. Celor ce considera binevenita actiunea de preventie a spalarii auto le doresc sa nu aiba vreo intalnire intima in care vor ramane orfani de portomoneu, poseta sau dinti. Capete de creta cu logica in pingele!
13
1
bulan ptr 25 de lei.Daca ai sange de Hagi Tudose te arzi si mai grav.
9
2
Eu cred ca trebuie amnedat cainele pt ca el este subiectul activ al contraventiei!
0
4
mergeti prin piata grivitei, o sa vedeti politisti locali cum sparg seminte alaturi de tiganii care vand fara jena tigari
15
2
Unde ii putem reclama pe cei care spala masinile in fata blocului?
8
12
Felicitari, Tudorel! Se vede mana ta. Succes in continuare.
6
3
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
17
1
La noi pe cand amendeaza Pol. Comunitara proprietari de caini care isi fac nevoile pe trotuar, fara sa adune excrementele cum scrie la lege!
18
2
Bine le face astora de sunt lipsiti de bun simt
13
2
Bravo!!! Bun asa.
14
3
Dupa modul in care te exprimi si atitudinea afisata reiese cata educatie ai.
14
5
Locala nu are scoala multa badarani
6
22
Foarte bine
14
5
O activitate prodigioasa din partea gardienilor publici, mi-au umplut inima de bucurie, satisfactie, dar mai ales senzatia de siguranta din mult iubita si stimata urbe provinciala in care ne desfasuram activitatea de zi cu zi.
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218