REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Doi constănţeni, printre victimele de la atentantul din Londra. Iată povestea celor doi tineri!

Doi constănţeni, printre victimele de la atentantul din Londra. Iată povestea celor doi tineri!

Replica API 24 martie 2017 | 09:16 349

Plănuiau să se căsătorească

Plănuiau să se căsătorească

În atacul terorist care a avut loc miercuri, 22 martie, la Londra, s-au numărat două victime de origine română. Ministerul Afacerilor Externe a precizat că una dintre victime, fata, se află în stare gravă la spital – fiind chiar transferată la o altă unitate de tratament, având în vedere situaţia delicată –, iar cealaltă, care a fost rănită uşor în urma incidentului, a fost externată. Cei doi se aflau împreună în capitala engleză pentru o scurtă vacanţă. Mai mult, vineri, este ziua băiatului rănit uşor în atentat.

Andreea Cristea, în vârstă de 29 de ani este din Constanța și urma să sărbătorească vineri ziua prietenului său, Andrei Burnaz, care a fost rănit ușor în urma atentatului terorist. Cei doi tineri aveau planuri de căsătorie, după cum punctează şi ambasadorul României. Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord menține permanent legătura atât cu familia persoanei aflate în stare gravă, cât și cu cetăţeanul român care a fost externat. Misiunea diplomatică continuă monitorizarea cazului, menținând legătura cu unitatea medicală, familia persoanei rănite, precum şi cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări. Andreea a fost operată de un cheag de sânge care se afla în regiunea capului, iar intervenția a fost una fericită. Starea ei este în continuare critică, după cum a precizat Ambasada României de la Londra. „Daţi-mi voie să transmit compasiune mea, a noastră, a Guvernului pentru familiile victimelor, pentru cei care au suferit în urma acestui act petrecut la Londra. Vreau să vă spun că inclusiv în urmă cu câteva minute am avut o discuţie cu ambasadorul României la Londra, am fost în permanentă legătură şi cu Ministerul Afacerilor Extrene şi cu domnul ambasador. Vreau să-i felicit pentru modul în care au gestionat la Londra situaţia, s-a constituit acea celuă de criză, sunt în permanentă legătură cu cei doi români şi cu familiile lor. Sperăm într-un final fericit în ceea ce înseamnă una dintre victime. Cealaltă, aşa cum ştiţi, este în afara oricărui pericol”, a declarat premierul Sorin Grindeanu la Piatra Neamţ. „Probleme critice rămân cu funcția plămânilor, de aceea medicii au decis transferul ei la un alt spital din Londra, ceea ce sa- întâmplat în dimineața asta, acolo unde există infrastructura medicală necesară pentru investigații mai extinse asupra situației plămânilor. Starea ei rămâne în continuare critică. Familia se afla în drum spre Londra și urmează să îi acordăm familiei toată asistența necesară pentru a intra în legătură cu medicii”, a spus ambasadorul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multa sanatate le doresc!!!
0
0
toti care ati facut comentarii rautacioase sunteti oameni cat se poate de josnici si fara caracter, creierul vostru este pe cale sa sse atrofieze, oameni de nimic fara educatie
0
0
Bai mediocrilor, stati voi si beti cafea la eforie daca nu sunteti in stare sa iesiti mai departe de constanta si lasati oamenii sa se plimbe, sa isi faca amintiri si sa se imbogateasca dpdv cultural. Dobitocilor, care comentati aiurea in tramvai. Se poate intampla oricui, oriunde. Doamne ajuta sa fie bine si sa ajunga sa se plimbe din nou unde vor ei. Si pt ultimul destept, deschide o carte de anatomie si dupa aia deschide gura, creierul este organ.
1
0
De cind pizda matii creierul e organ?
0
2
Multa lume proasta prin Constanta asta,bine nu generalizam,dar hsi sa fim seriosi sunt cativa pe aici care au comentat fix cu anusul si nici decum cu organul numit creier.Pentru prostii care sunt invidiosi,rautaciosi,frustrati,ganditi-va ca vi se putea intampla voua necazul astora doi. Rusine ba,rusine,sunteti totusi oameni...
4
0
Alexandra nu compara machedonii cu tiganii... esti absurda...
0
3
bani se fac si in romania,numai sa vrei,mai vin si gravidute de acolo,cica vor libertate,
3
5
Mult succes fetei, sa ii ajute Dumnezeu, dar si medicii englezi! Sper sa fie mai competenti si mai implicati decat cei mai multi dintre medicii de aici. Rahatii, care comenteaza aiurea, merita aruncati de pe pod, direct in Tamisa. Sa incerce senzatii noi...
6
1
Doamne cat de urat , se vede cat de frustrati suntem si cat de mult ne pasa de cei din jur . Rusine sa le fie celor care au scris numai porcarii la acest articol . Dumnezeu sa aiba in paza sufletul Andreei , suntem cu totii alaturi , macar cu gandul , de ea .
7
1
Doamne..sunt socata ce citesc pe aici. Din pacate, imi dau seama ca sunteti atat de frustrati. Mai bine plecati voi sa scape tare de lichene ca voi. Ori sunteti tigani ori machidoni. V-as impusca.
2
6
Plin de idioti! Nici nu pot sa cred ca-s atat de multi. Mi-am dat seama ca i-am jignit pe idioti, dar, nu stiu cum as putea sa-i clasific pe unii dintre cei care au lasat, unele, comentarii de mai jos.
7
2
Multa rautate, frustrare si invidie observ din partea conationalilor nostri... Prostii ar trebui sa stie ca NHS, serviciul public de sanatate britanic, este unul dintre cele mai darnice de pe planeta si ofera servicii medicale GRATUITE chiar si turistilor !! Deocamdata ! Asta ptr cei care-i freaca grija de cine plateste spitalizarea...
11
3
Un sex la constanta era mult mai frumos,,,
4
18
In Romania le statea in gat. Mai trebuie sa consituie si aia CELUA de criza cum spune autoarea. Bani de operatie , transport rude in Anglia , in loc sa vina la terasa mea sa ii jecmanesc un pic si sa stea la hotel la fratemiu sa ia si el un ban , noaptea mai facea si Amet un ban daca umblau pe la intuneric . Acum tot ce putem face pentru el e sa ii dea Gemay o femeie mai ieftin daca ramane fara fitoasa ..
6
20
Daca occidentalii degenerati i-au chemat, acum se culeg roadele.Ne baga si noua pe sub masa o gramada de emigranti, dar nu se spune.
6
9
sa inteleg ca morala este : Daca vrei sa fii in siguranta,iesi la suc in Eforie."Bey" diaree in creier,esti penibil!
13
3
Bey cristi, pai tocmai ca si-au trait-o la maxim au patit necazul. Daca stateau frumos acasa si mergeau la un suc in eforie nu pateau nimic.
3
24
Sa o luam ca si un exemplu...trebuie sa ne traim vietile la maxim fiindca nu stim niciodata cand ne poate lovi nenorocirea. II tinem pumnii fetei si ii dorim La multi ani tanarului! Doamne ajuta!
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367