REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.3° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Doi constănţeni s-au spânzurat în propriile locuinţe: unul şi-a pregătit hainele de înmormântare, altul a lăsat testament

Doi constănţeni s-au spânzurat în propriile locuinţe: unul şi-a pregătit hainele de înmormântare, altul a lăsat testament

Replica API 11 noiembrie 2014 | 00:57 227

Cazuri dramatice

Cazuri dramatice

Două persoane din Constanţa au decis să-şi încheie socotelile cu viaţa chiar în propriile locuinţe. Este vorba de un vârstnic de 91 de ani, care şi-a pregătit chiar şi hainele de înmormântare, dar şi de o femeie de 54 de ani, care a fost găsită luni, 10 noiembrie, însă ar fi decedat de mai mult timp. Ea a lăsat mai multe bilete de adio, prin care îşi anunţa fiul că i-a lăsat apartamentul moştenire.

Două tragedii au fost descoperite luni, 10 noiembrie, la Constanţa, două familii fiind acum îndoliate şi cu sufletul sfâşiat. Primul caz se referă la un bărbat de 91 de ani, care a ales să-şi pună capăt zilelor spânzurându-se în curtea locuinţei de pe strada Maramureş din municipiul Constanţa. El locuia singur în imobil însă, în respectiva curte mai aveau case câteva familii. Din câte se pare, B.O. a ales momentul potrivit, în sensul că a aşteptat ca toţi ceilalţi să plece la serviciu. Între timp, familia lui a început să-l sune şi, cum nu a răspuns la telefon, a venit de urgenţă la faţa locului.

A plănuit tot, până la ultimul detaliu

Imaginile au fost unele devastatoare: bătrânul era spânzurat cu o funie de viţa de vie, chiar în faţa locuinţei sale. Acesta şi-a calculat moartea pas cu pas, întrucât, într-o cameră a casei se aflau hainele de înmormântare, înşirate pe pat. Totodată, martorii pun gestul extrem pe seama unui accident suferit cu câteva zile în urmă, care l-a cam imobilizat la pat. Bărbatul era foare activ şi trebăluia mereu prin curte şi casă însă, cum o căzătură îl ţintuia la pat, acuzând dureri foarte mari, ar fi căzut într-o depresie, astfel alegând să se sinucidă. La scurt timp, alarma era dată într-un bloc in Tomis Nord, de pe strada Tulcei. Vecinii sunaseră la 112 întrucât un miros greu pusese stăpânire pe scară, iar femeia din respectivul apartament nu mai fusese văzută de ceva vreme. După ce a fost spartă uşa, cele mai negre gânduri au fost confirmate. Victima era spânzurată cu o funie de un obiect agăţat de tavan. Aceasta lăsase mai multe bilete, în care îşi lua adio de la cei dragi, dar nu şi-a motivat gestul. De asemenea, la vedere a fost lăsat şi testamentul, în care femeia anunţa că i-a lăsat apartamentul fiului ei, care locuieşte în Bucureşti. Ea stătea singură în Constanţa, iar trupul neînsufleţit a fost găsit în stare de putrefacţie. Ambele cadavre au fost depuse la morgă în vederea efectuării necropisiei.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614