REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Doi copii au omorât un câine aruncându-l în gol de pe bloc. Poliția a deschis dosar penal

Doi copii au omorât un câine aruncându-l în gol de pe bloc. Poliția a deschis dosar penal

Replica API 6 iunie 2020 | 20:14 2009

Doi copii din orașul Vulcan, județul Hunedoara, au dus, sâmbătă, un câine pe bloc și l-au aruncat în gol, animalul murind. Poliția a deschis o anchetă și a stabilit identitatea celor doi copii potrivit Mediafax, citat de digi24.ro.

Poliția Vulcan, din județul Hunedoara, a fost sesizată sâmbătă după-amiaza, că niște copii au aruncat un câine de pe acoperișul unui bloc și cadavrul animalului se află pe trotuar.

Polițiștii i-au identificat pe cei doi copii, aceștia având 11, respectiv 14 ani.

„Au dus pe acoperișul blocului un câine, apoi l-au aruncat in gol. În momentul sosirii polițiștilor la fața locului, cadavrul câinelui nu se mai afla pe trotuar deoarece fusese aruncat la gunoi”, spun reprezentanții Poliției județului Hunedoara.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere a animalelor cu intenție, fără drept.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
spune si cum te numesti psihopatule de la 20.05,
2
0
Daca legea era ca trebuie sa iti fie omorati copii in chinuri, ce faceai ? O respectai? Asa e LEGEA! Cum ar fi fost politistii care ar fi aplicat o astfel de lege? La fel sau mai rau decat aia care au tras in popor la Revolutie! Cum au zis in primele postari - LEGI TAMPITE! Nu copii sunt cretini ci voi adultii! V-ati tampit de atata facebook, corectitudine politica si neomarxism! Cainii trebuie omorati prin orice mijloace indiferent de consecinte si la ce fel si cei care se opun!
0
3
Ce comentarii aiurea.... Aparatorii animalelor impotriva aparatorilor bipezi.. Pacat ca sa ajuns aici. Va certati ca chiorii, unul vad ca doreste moartea politistilor care aplica legea, cat de cretin poti fi 21,19? Va injurati, va spurcati , pentru ce? Doi copii cretini au ucis un caine, sa plateasca, ei si neamul lor, daca asa este legea. Acel catel a murit in mainile unor viitori infractori... Dar nici nu vreau sa vad haite de caini pe strada. Nu doresc nimanui sa fie atacat de o haita de caini sau de un caine agresiv, dar ce faci cand se intampla? Nu mai dati drumul cainilor pe strada.
8
2
Dc sunt minori la scoala de corectie, rupti in doua cu bataia
14
1
ce dracu se intampla cu tara asta ? a innebunit lumea de tot. pt 21;25 du-te dracu la balaceanca ca esti bolnav psihic ba jigodie de troglodit ce esti , fatat din scroafa aia de ma-ta . mai bine te inghitea
13
3
Tara de primitivi
16
1
mincinosule daca te capsa vreo javra in cel mai bun caz ii dadeai omor si in cel mai rau crapai. cat de lache sa fii sa te lasi muscat fara sa iei nicio masura?
4
15
Bineinteles ca asta iti doresti bai javra zoofila ca doar esti o crimnala dementa, d-aia si dai drumul la caini pe straqda sa omori oameni si tocmai de aia trebuie sa stim sa vanam ca sa putem identifica urmari si elimina pericolele ca tine! Faptul ca prin coruptie si presiuni hashtagiste ati reusit sa dati lege sa va apere politia nu o sa va salveze nemernicilor! Tu astia care gandesc ca tine si politaii care aplica astfel de legi sunt adevaratii criminali si dereglati psihic! Fii sincera te exciti cand vezi oameni sfasiati de maidanezi?
8
16
..asta-i ROMANIA...ne asteapta momente grele..se nasc numai oameni ciudati..dornici de a ..ucide...priviti tinerii de astazi...cu capetele plecate,cu ganduri sinistre..oare ca sa mai distruga???carte...nu..munca..nu...n-au chef..tigari..la greu..droguri cat cuprinde..barbosi...tatuati,vopsiti...pictati...dornici de violuri..secaturi in serie...acesti indivizi ,vor fi sustinatorii penionarilor...sa ne mandrim cu ei..nu radeti,,,situatia este jalnica..
19
11
cati dereglati psihic in libertate si hingheri interesati in cultivarea urii fata de animale..sunteti bolnavi, ma, dobitocilor, altfel nu ati putea sa apreciati ca un delincvent juvenil savarseste acte de monstruozitate criminala asupra unui animal.. cretinilor, ala e criminalul de maine, azi a fost cainele ala credul care a stat sa fie luat de monstrii aia, asa fioros era, dar maine o sa le cada victima un om sau mai multi.. sper sa fie dobitocii psihopati si hingherii care comenteaza mai jos
21
8
Tu ala de zici ca au vanat copii de la 20.32 sper sa iti ia cineva plodul cu tot cu ma.ta si bunica.ta si sa ii arunce de pe bloc in mortii ma.tii de bolnav psihic
20
10
Doamne ce om bolnav. Cand eram copii ne jucam cu cainii in fata blocului. Am fost muscat de vreo 3 ori in viata mea dar niciodata nu m am gandit sa le fac vreun rau.
18
9
Scrie in titlul si in incheiere - LEGILE SUNT TAMPITE ! Facute tot de niste TAMPITI SI TAMPITE ca TINE! Da exact asta propun sa kilarim animale altfel ne kilaresc ele pe noi asa cum am facut-o dintotdeauna nu pentru ca este "jungla urbana" ci pentru ca daca nu esti vanator esti vanat! Cainele ala putea sa ucida sau sa mutileze unul sau mai multi copii, adulti batrani asa cum au fost atatea cazuri fie direct fie indirect prin intermediul bolilor raspandite! Copii au procedat foarte bine - au indepartat un pericol si au invatat sa vaneze! BRAVO! Cei care au facut legea sunt niste criminali!
13
22
Adica ce propui tu? Sa ne apucam fiecare sa kilarim animale? Doar e o jungla urbana, nu? Tu ce ai vrea sa fii? Vanator sau vanat? Confunzi locatia, legile.
19
14
Da mah bagati la parnaie copiii ca omoara cainii! Da invers e voie! Copii sfartecati de caini si nu raspunde nimeni ba mai vin zoofilii hashtag sa batjocoreasca copilul si sa ameninte familia! orcul mai poti sa-l mai tai in curte? Legi tampite si politia le aplica cu zel!
14
25

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920