REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DOI DEŢINUŢI s-au BĂTUT din cauza VOLUMULUI prea tare de la TELEVIZOR

DOI DEŢINUŢI s-au BĂTUT din cauza VOLUMULUI prea tare de la TELEVIZOR

Replica API 4 august 2020 | 11:50 2140

Un deţinut de la Poarta Albă şi-a bătut colegul de celulă din cauza că acesta i-a atras atenţia să micşoreze volumul televizorului. Astfel, Ionuț Auraș, în timp ce se afla în cadrul Penitenciarului Spital Poarta Albă, în cadrul secției E3, la camera E3.25, a lovit pe D.T. cu pumnii în zona feţei. Precizăm că Ionuț Auraș a fost condamnat pentru tâlhării.

foto: arhivă

Cum s-au petrecut faptele

Penitenciarul Spital Poarta Albă a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia cu privire la faptul că în cadrul Penitenciarului Spital Poarta Albă, în cadrul secției E3, la camera E3.25 a avut o altercație fizică spontană între doi deținuți, respectiv deținutul Ionuț Auraș l-a lovit pe deținutul D.T..

Ce a spus victima

Victima a declarat că inculpatul l-a lovit cu pumnii, în zona feţei, deoarece i-a atras acestuia atenţia să dea volumul mai încet la televizor.

Cum s-a apărat inculpatul

Ionuț Auraș a recunoscut că l-a lovit pe D.T. cu pumnul în zona feței și cu genunchiul în partea superioară a corpului, însă s-a apărat susținând că a fost provocat de către victimă prin expresii jignitoare, prin faptul că l-a scuipat și a încercat să-l lovească.

Ce a spus instanţa

Instanța a reţinut că fapta pentru care inculpatul a fost trimis în judecată există, este prevăzută de legea penală și a fost săvârșită de inculpat cu vinovăția cerută de lege. Totodată, instanța reține că nu există vreo cauză justificativă sau de neimputabilitate. În consecință, urmează a fi antrenată răspunderea penală a inculpatului pentru aceste fapte.

Instanţa a decis condamnarea inculpatului la 5 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi a dispus adăugarea pedepsei de 5 luni închisoare, la restul de 1 ani, 10 luni și 17 zile din pedeapsa în a cărei executare se afla la data săvârșirii faptei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prin frustrarea ta observ cu siguranta ca ti-a dat pat la etajul doi hahahahah
6
0
Circarie la judecatorii. Pr asta au sute de milioane salariil pe luna? Cel mai mult oamenii ii urasc pe judecatori in tara asta
4
1
Dar de malacu zis glas de vaca dece nu se scrie nimic cand tinea o sectie intreaga in teroare si juca barbut si cand pierdea aveau de suferit toti detinuti care era cu el in celula ??? nushtiu cum de ati scris si de asta .... miramas
10
0
de ce, o televiziune ca taraf tv, la care nu se uita nici dracul din iad, are inca licenta si face bani?! la puscarie, toti asculta muzica la taraf tv
8
0
Si pe urma au facut sex de impacare.
9
0
trebue scosi ,fortat sa si scoata mancarea ,cazarea,televizorul, utilitatile, nu sai platim pe infractori pentru drepturile omului! care nu lea respectat niciodata !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367