REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Doi dintre indivizii implicaţi în cazul accidentului cu autospeciala SMURD, lăsaţi în libertate

Doi dintre indivizii implicaţi în cazul accidentului cu autospeciala SMURD, lăsaţi în libertate

Replica API 2 octombrie 2014 | 23:23 243

Trimişi în judecată

Trimişi în judecată

Cei trei indivizi implicaţi în cazul accidentului rutier cu autospeciala SMURD au fost trimişi în judecată, dosarul fiind înregistrat la Judecătoria Constanţa, pe 30 septembrie. În plus, judecătorii au menţinut starea de arest prevenitv în ceea ce-l priveşte pe Ionuţ Tibel, însă lui Valentin Puşcaşu i-a fost înlocuită măsura cu controlul judiciar, la fel şi în cazul lui Marius Petrişor Maria. Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată în 48 de ore. Reamintim, referitor la acest caz, că Marius Petrişor Maria, de 28 de ani - individul racolat contra 500 de euro de către asistentul de la Morga Cimitirului Central, Valentin Puşcaşu -, a mers la Poliţia Rutieră şi a declarat că el a produs accidentul rutier din noaptea de 27 spre 28 august.

La acea dată, un autoturism marca Audi a lovit o autospecială SMURD, şoferul vinovat fugind de la faţa locului. Marius Petrişor Maria a fost arestat pentru 30 de zile, poliţiştii stabilind că nu el se afla la volan în momentul producerii accidentului. Oamenii legii au continuat cercetările, descoperind ulterior că, de fapt, Ionuţ Tibel, soţul proprietarei maşinii, se afla în maşină în timpul accidentului, dar i-a fost teamă să recunoască, întrucât doar ce ieşise din închisoare, unde a ispăşit o pedeapsă pentru conducerea unui autoturism având acest drept suspendat, dar şi pentru trafic de droguri. Poliţiştii rutieri, sesizând mai multe discrepanţe în declaraţii, au continuat cercetările, ajungând şi la o altă persoană, şi anume Valentin Puşcaşu, asistent medical la Morga Cimitirului Central. Acesta l-a racolat pe Marius Petrişor, pentru a-l salva pe Ionuţ Tibel. Toţi au fost trimişi în judecată.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218