REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Doi dintre proxeneţii ridicaţi în urma percheziţiilor, ARESTAŢI

Doi dintre proxeneţii ridicaţi în urma percheziţiilor, ARESTAŢI

Replica API 23 ianuarie 2015 | 00:15 541

Medgidia:

Medgidia:

Trei indivizi au fost reţinuţi, miercuri, 21 ianuarie anul curent, în urma unor percheziţii desfăşurate în Medgidia. Este vorba despre Cosmin Chiţea, Cornel Nicuşor Moglan şi Marius Ionuţ Ciocoiu, ultimii doi fiind propuşi spre arestare. Pe 22 ianuarie, magistraţii Judecătoriei Medgidia au decis ca aceştia să rămână după gratii timp de 30 de zile. În plus, indivizii sunt cunoscuţi în localitate ca fiind periculoşi, chiar parte din clanurile interlope. Oamenii legii au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în municipiul Medgidia, pe 21 ianuarie anul curent, la persoane bănuite de proxenetism, în zonele Catanga şi Stadion. La una dintre locuinţe a fost găsită şi o fată, care era pusă să se prostitueze încă de când era minoră, acum având 18 ani şi jumătate. Fata trecera de la un proxenet, la altul, săptămânal, ea fiind pusă să facă “trotuarul” pe drumul judeţean înspre Mircea Vodă. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o armă de vânătoare, 44 de cartuşe aferente, 15 cartuşe pentru armă cu glonţ, un revolver cu capse, o sabie, o steluţă ninja, un box, o macetă şi mai multe cuţite. De asemenea, au ridicat 12 telefoane mobile, cartele telefonice, 5 kg de monede, emise în perioada 1.800 - 1.940 de mai multe state, precum şi 1.100 de euro şi 1.200 de lei.

Opt persoane au fost duse la audieri, dintre care patru sunt suspecţi, bănuiţi că, în perioada octombrie 2014 - ianuarie 2015, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei mai multor tinere pe raza localităţile Medgidia şi Cernavodă.

În urma audierilor, trei persoane, respectiv Cosmin Chiţea, Cornel Nicuşor Moglan şi Marius Ionuţ Ciocoiu, au fost reţinute sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi deţinere ilegală de armament, cea de-a patra având calitatea de complice şi recunoscându-şi vina. Cornel Nicuşor Moglan şi Marius Ionuţ Ciocoiu au fost arestaţi. Din câte se pare, aceştia s-ar ocupa şi cu traficul de droguri, dar au şi condamnări.

Scandaluri şi răfuieli între clanurile interlope

Suspecţii sunt mai vechi “cunoştinţe” ale oamenilor legii. Spre exemplu, în anul 2006, fraţii Titi şi Marian Nicolae, parte din clanul interlop “Nicolae”, împreună cu IlieArghir, Florin Răducu, Iulian Ştefan Matei, Marius Ionuţ Ciocoiu, Răzvan Valentin Şerban şi Constantin Pădurean au iscat un scandal la discoteca Teachers din localitate, într-o altercaţie cu un grup rival. După ce au tăiat cauciucurile unui autoturism şi au spart geamurile discotecii forţând intrarea, unul dintre membrii grupului, Titi Nicolae, a scos un pistol cu care a tras câteva focuri de armă, în plină zi şi sub supravegherea unei camere video aflată pe un autoturism al Poliţiei. Şi Cornel Nicusor Moglan mai apare în dosare penale, inclusiv pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice şi furt, fiind condamnat la 10 luni de închisoare în anul 2014. Cât despre Marius Ionuţ Ciocoiu, el a fost condamnat de mai multe ori, motiv pentru care, în 2007 a tot cerut eliberarea condiţionată, pe 29 iunie 2007, magistraţii hotărând să-l lase liber. La nici un an, în 2008, acelaşi Ciocoiu primea alţi doi ani de închisoare pentru asocierea pentru săvârşirea de infracţiunii. La începutul anului 2014 era, din nou, urmărit penal.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218