REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Doi HOŢI s-au APUCAT de BAUT din RAFTURILE hipermarketului Auchan

Doi HOŢI s-au APUCAT de BAUT din RAFTURILE hipermarketului Auchan

Replica API 23 septembrie 2020 | 00:00 2891

Chef cu whisky şi Redbull în mijlocul unui hipermarket din Constanţa. Daniel Năjicu şi Bădilă Victor, mânaţi probabil de o sete de nestăpânit, s-au hotărât să „dea cep” la o sticlă de whisky chiar în mijlocul mijlocului magazinului, fără a ţine cont de agenţii de pază sau de ceilalţi clienţi din magazin. După ce şi-au satisfăcut setea, aceştia au luat şi o sticlă pentru acasă, necatadixind să o plătească.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit rechizitoriului, cei doi s-au deplasat în incinta magazinului Auchan, din complexul Vivo din Constanţa, pentru a se plimba şi a face unele cumpărături. Deplasându-se apoi în zona raionului cu băuturi alcoolice, cei doi inculpați au desfăcut o sticlă cu whisky, marca Ballantines și două doze cu băutură energizantă, marca Red Bull, și au început să consume din conținutul acestora.

La scurt timp, Daniel Năjicu a luat de pe un raft o sticlă cu whisky, marca Chivas Regal și a introdus-o sub articolele vestimentare în timp ce inculpatul Victor Bădilă s-a așezat în fața acestuia stând de paravan pentru a nu fi observat de alte persoane din interiorul magazinului sau de camerele de supraveghere video, apoi cei doi au părăsit incinta magazinului fără a achita contravaloarea produselor sustrase. În cursul aceleiași zile, în jurul orei 19:20, cei doi inculpați au revenit în interiorul magazinului și s-au deplasat din nou în zona raionului cu băuturi alcoolice procedând în același mod. Astfel au consumat conținutul unei sticle cu whisky și a unei doze cu băutură energizantă marca Red Bull, apoi au introdus fiecare câte o sticlă cu whisky, marca Chivas Regal, sub articolele vestimentare și au părăsit incinta magazinului fără a achita contravaloarea produselor sustrase.

De această dată, la ieșirea din magazin, cei doi inculpați au fost opriți de agenții de securitate care au găsit asupra acestora bunurile sustrase.

Ce a spus instanţa

Instanţa a constatat că Daniel Năjicu este recidivist, iar din fișa de cazier a acestuia rezultă că a fost condamnat anterior pentru comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului ( furt calificat și tâlhărie), prezenta infracțiune fiind concurentă cu infrațiunea pentru care a fost condamnat inculpatul.

Instanţa a decis condamnarea lui Daniel Năjicul la 5 ani şi 3 lui de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aia sunt betivi.
0
0
Si hotia e o meserie.Trebuie sa stii de la cine furi si cit furi .Au furat unii milioane de euro si au scapat ,dar poti lua 5 ani de puscarie si pt 50 de lei Fara scoala , cam greu
0
0
fura familiile si neamurile vanzatoarelor si paznicilor Hotia e meserie de aur in Romania
0
1
La asemenea salariu beau si eu cu hotii caci altfel nu-mi permit!Cica daca dai de baut inseamna pomana !Si nu va bateti capul cu falimentul marketului au grija casierele la articole multe sa va bata un lucru de 2 ori,ca viteza,ca eroare de citire.....
3
0
Asa de bine e supravegheat acest osan, incat se fura ca-n codru !!! Pentru ce este platita o armata de paznici ? ? ? Ca sa doarma in front ? ? ?
1
2
Cum sa dai 5 ani pentru o sticla de 50lei....
5
1
Iar dl Albu care, beat la volan fiind, a omorat un om, cat a primit? Intreb pt un prieten... A nu se intelege ca sunt de acord cu actiunile acestor cocalari din epoca de piatra
5
2
Sigur erau moldoveni din Vaslui
2
3
Avem in tara justie de 2 lei.
13
2
s.au intors valorile din ghermania!asta era metoda boschetilor romani in 90se duceau in supermarket,mincau si beau acololasau sticlele hoale.Se mai imbracau sicu o jAka di chieli,putina bataie stiauhzi in shientru!
9
3
Aia care dau drumul la hotii de cocaina cati ani primesc? Aia cu executarile care cumpara imobile la licitati pe nimic intre ei cat primesc? Dar pentru spagile primite de judecatori cat se primeste si cand ? Pentru o sticla de alcool primeste 5 ani 5ani.Pentru hoti de cocaina cu milioane si judecatori corupti cu dosare scapati in tara asta cat ani trebuie sa primeasca? sute de ani puscarie la cate dosare au falsificat toti.Primarul si cei din primarie cu toate terenurile si imobilele date gratis cu spagi mari luate de ei cat primesc? Cand vor ancheta subventiile furate de primarie?
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218