REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Doi indivizi cu Audi A6 s-au luat „la trântă” cu poliţiştii în trafic!

Doi indivizi cu Audi A6 s-au luat „la trântă” cu poliţiştii în trafic!

Replica API 22 iunie 2017 | 08:09 275

La Cernavodă:

La Cernavodă:

Doi indivizi s-au umflat în pene, la Cernavodă! Aceştia consumau băuturi alcoolice într-un Audi A6 şi ascultau muzică la intensitate mare, iar când oamenii legii i-au rugat să se poarte civilizat s-a dezlănţuit haosul. Cei doi indivizi au dat frâu liber unui comportament grobian, unul dintre ei începând să injure şi să agreseze poliţiştii şi jandarmii. A fost încătuşat, însă spre drumul către Poliţie celălalt a efectuat mai multe manevre periculoase în trafic, în ideea de a bloca maşina oamenilor legii, pe care a şi lovit-o. Astfel, Cătălin Dorneanu a fost încătuşat pentru comiterea infracţiunii de ultraj, pe când Constantin Ciprian Stroe - pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere.

Din investigaţiile efectuate de către polițiști și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia a rezultat că, la data de 20.06.2017, în jurul orelor 2.30, lucrătorii de poliţie M. I. şi B. I. D. din cadrul Poliţiei Cernavodă, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu s-au deplasat în zona cartierului Columbia împreună cu jandarmii M. P. şi V. M. din cadrul Detaşamentului 8 Jandarmi Cernavodă pentru executarea unui filtru rutier. În timpul patrulării în zona intersecţiei dintre strada Avram Iancu şi Salciei au observat un autoturism marca Audi A6 de culoare alb cu numărul de înmatriculare CT.80.SCN care avea portierele deschise precum şi muzica dată la o intensitate mare.

În zona autoturismului menţionat au fost identificate două persoane de sex masculin consumând băuturi alcoolice cărora le-au fost solicitate documentele de identitate, însă aceştia au refuzat. Celor două persoane li s-a solicitat să oprească însă în acel moment una din respectivele persoane, identificat ulterior ca fiind inculpatul Cătălin Dorneanu, a devenit recalcitrantă aducând expresii jignitoare la adresa organelor de poliţie şi apropiindu-se de mai multe ori de agentul de poliţie M. I., care i-a solicitat să se retragă, dar acesta a continuat cu injuriile şi a devenit violent în sensul că s-a împins în lucrătorii de poliţie şi jandarmi iar la un moment dat a împins-o cu pumnul pe M. I. în zona pieptului.

În acest moment jandarmul V. M. a procedat la imobilizarea acestuia culcându-l la sol şi imobilizându-l. În continuare, s-a procedat la conducerea lui Cătălin Dorneanu cu autospeciala de poliţie la sediul Poliţiei însă, pe drumul către sediu, inculpatul Constantin Ciprian Stroe ce conducea autoturismul marca Audi A6 a încercat să blocheze calea efectuând diferite manevre de şicanare în trafic, totul culminând cu lovirea uşoară a autospecialei de poliţie.

În acel moment, lucrătorii de poliţie au solicitat sprijin Poliţiei Locale iar poliţistul B. I. D. şi jandarmul M. P. au procedat la imobilizarea conducătorului auto. Și acesta a fost condus de lucrătorii Poliţiei Locale Cernavodă, la sediul Poliţiei Cernavodă unde i s-a solicitat de către agentul de poliţie rutieră V. D. să fie testat alcoolscopic însă acesta a refuzat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Cernavodă în vederea prelevării de probe biologice, însă acesta a refuzat şi acest lucru.

Totodată s-a mai reţinut că inculpatul Dorneanu Cătălin, în timp ce era condus la camera agenţilor de siguranţă publică din sediul Poliţiei Cernavodă, i-a aplicat o lovitură cu piciorul în zona stomacului poliţistului I. M., dispecer ce se afla pe holul instituţiei. Cauza se află în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, urmând ca procurorul de caz să aprecieze asupra cercetărilor şi să dispună măsurile legale şi temeinice. Facem precizarea că luarea oricărei măsuri preventive în cursul urmăririi penale nu poate înfrânge în nicio situaţie prezumţia de nevinovăţie de care se bucură inculpaţii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca lumea politistilor din Cernavoda...Chiar ei sunt cei care sunt sponsorizati de proxenetii orasului.Intr o zi veti auzi cine primeste spagi de la acesti ciortani si traieste bine in politia romana.Intr o zi o sa va calareasca pe toti in sediul politiei daca nu ii adunati sa i duceti la zdup.
4
1
proxenetiilor si producatoarelor de pe mapamond...Ei fac legile in acest acvariu.De la tatuati din cap pana in gaura curului si tatuate pana in punctul G misuna nestingheriti pe strazile urbei Se face sex oral la coltu strazilor.De betivi si drogati la volan nu se mai pune vorba.Predomina predestinatul nume de pesti...Mugurel None,Mugurel Piron. Urgent adunati si dusi la racoare poate intr o lume viitoare vor munci si acesti paraziti ai societatii care se etaleaza zilnic cu noi achizitii in domeniul limuzinelor de lux.Pe ei si pe mama lor la zdup !!!.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367