REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Doi membri ai clanului Săceanu la un pas de libertate!

Doi membri ai clanului Săceanu la un pas de libertate!

Replica API 31 martie 2018 | 19:20 943

Magistraţii Tribunalului Constanţa, la data de 28 martie anul curent, au admis cererea formulată de DNA, şi au dispus înlocuirea măsurii preventive faţă de inculpaţii Iaşar Bechir şi Iaşar Elvis, luată prin încheierea din 16.03.2018, pronunţată de Tribunalul Constanţă cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Decizia tribunalului nu este definitivă.

Amintim că mai multe percheziții au avut loc joi, 15 martie, la Constanța, Călărați și București, vizați fiind și membrii clanului Săceanu. Giuniet Suliman, Elvis Iaşar, Bechir Iaşar, Ion Iancu, Adrian Marcu şi Nicolae Cosmin Luca au fost reținuți și, pe 16 martie, arestați.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune, susțin procurorii.

Potrivit informațiilor noastre, totul ar avea legătură cu jocurile de barbut, cu mese special concepute cu elemente electromagnetice ascunse. Parte civilă s-a constituit și Stila Sarafu, cu 200.000 de euro.

Însă, cum încrengăturile sunt și mai complicate în speța de față, întrucât la mijloc este vorba și despre neînțelegeri mai vechi, coroane lăsate pe scările restaurantelor, cu mesaj către patronii acestora, dar și despre mașini incendiate, iată că oamenii legii au continuat cercetările și au descoperit că Florin Gheorghe Țârdea este cel care ar fi dat foc mașinilor. Și el a fost arestat. Acum, procurorii au cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv cu controlul judiciar în ceea ce-i privește pe Iașar Bechir și Iașar Elvis.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sedan si Bechir la puscarie trebuie sa ajunga sa fie liniste in oras ca au ars 2 masini si au camatarit omul
1
0
O sa ma intorc acasa pt tn. Stii tu la cn ma refer.
5
0
Primare stai linistit ca fata ta nu o sa apuce sa faca nunta ca cioara o sa se duca la puscarie. Va plati in fata justitiei pentru infractiunile sale.
5
0
Sa va fut pe tot clanul Saceanu de praduitori cu traditie
5
0
Madalina iti mai miroase gura?
8
0
Toti m-au vrut, dar doar unu m-a avut.
0
1
Nu faceti nimic cu clanul Saceanu ca va sifoneaza fac intelegeri cu politia sa scape ei
7
0
Ciorile aste din piata trebuie gonite din oras ca sa fie liniste si sa numai faca magarii
8
0
Ciorilor de ce m-ati legat?
8
0
Doar ce l am penetrat pe BeckyR in fundulet cu un strapon negru!
10
0
Madalina domnul primar ce zice
6
0
PSDistii niciodata la bulau. Noi conducem tara.
2
1
Sedan a ordonat turnatori sa vedeti dosare cra cra cra voomitati
8
0
Coloratii la bulau si-o iau in bostan unu de la altu
7
0
Socrul lui Bekir este primar la Stejaru si fiusu are apucaturi de gay
9
0
Va iubesc mult
3
1
Socru lui Bekir e primar PSD.
4
0
SEDAN a platit incendierea masini si a sifonat bine si mult
15
1
Nu ne mai facem bine! Astia au cotizat suta la suta , ca sa poata iesi sa faca cartile. Aviz celor care vor sa faca combinatii cu astia, avocati, judecatori , nu va combinati ca dupa va sifoneaza la dna, aveti ecemplu pe arsen !
16
0
Madalina Nicolae sa epilat la mingeac pentru Bekir il astepta cu flori ieri la IPJ
16
0
Au dat spaga! Asta e sistemul judiciar din Romania de asta nu o sa fim niciodata la nivelul altor tari precum Ungaria sau Polonia ce sa mai vorbim de Norvegia etc. Dintre toti aia au iesit doar Sedan si Bechir pentru ca au cele mai multe lovele si au uns pe cineva poate vede totusi Kovesi si Constanta si vom scapa de infractorii din strada dar si cei din sistem! Aceasta postare e inutila stiu dar intotdeauna oamenii onesti spera! Si eu inca sper ca o sa fim o tara civilizata!
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102