REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Doi polițiști constănțeni au primit emblema de onoare a MAI!

Doi polițiști constănțeni au primit emblema de onoare a MAI!

Replica API 18 iulie 2019 | 00:14 533

În cadrul ceremonialului organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne cu ocazia zilei M.A.I., au fost acordate cele mai importante distincții pentru profesionalismul și devotamentul cu care angajații și-au îndeplinit atribuțiile și pentru faptul că prin acțiunile lor au salvat vieți omenești sau au prevenit producerea unor situații cu urmări grave și foarte grave.

Printre cei 40 de agenți de poliție, subofițeri și ofițeri din cadrul tuturor structurilor M.A.I., care au primit Emblema de onoare a ministerului s-au aflat și doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța: agent-șef principal de poliție Eugen-Iucsel Maican și agent-șef de poliție Vasile-Verdișam Budeanu.

Agent-șef principal de poliție Eugen-Iucsel Maican (45 de ani) este încadrat la Biroul Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța și a fost premiat pentru contribuția la destructurarea mai multor grupări infracționale organizate, printre care un grup format din 31 de persoane, specializat în comiterea de furturi din locuințe. Agentul lucrează în cadrul I.P.J. Constanța de 23 de ani.

Agent-șef de poliție Vasile-Verdișam Budeanu (48 de ani) își desfășoară activitatea la Serviciul Investigații Criminale al I.P.J. Constanța și a fost premiat pentru că a intervenit salvator, în timp ce se afla în misiune în Italia, pentru salvarea mai multor turiști prinși în mijlocul unui conflict între suporterii unor echipe rivale de fotbal. Agentul lucrează în cadrul I.P.J. Constanța de 18 ani, doar pe linie de investigații criminale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare ti e gradina Doamne!!!
0
0
dlor de la replica , sa inteleg ca detinutul draknea are in continuare control asupra voastra?, da fosta ministreasa , analfabeta plantat de detinutul draknea nu merita sa mai apara- nicaieri
1
1
sincere felicitari
2
1
de etnie rrom din municipiul Fetesti cartierul de somitati copaieri si lingurari Colonisti declar pe propria raspundere ca in urmatoarea perioada voi avansat pentru merite deosebite bagat limba in cur,tras muzica si sifoane pe topogan in telefoanele romanilo cu meritul "limba in cur "clasa a 5 a post mortem.Astept distinctia la Cimitirul Central din Constanta la adancimea maxima de 2 metri cu vata jn nas si urechi.Doamne ajuta javra internationala ce sunt.
2
3
In sfarsit sunt recompensati si cei care muncesc cu adevarat in politie, nu numai lingaii si profitorii! Felicitari Verdi si Eugen!
7
0
Bvo pentru talentu de a ii transforma pe pseudointerlopi in sifoane veritabile
3
0
Felicitari Verdi, felicitari Iucsel !! Bravo !!!
9
1
Felicitari Verdi!
7
1
Felicitari Verdi!!!!!
7
1
Ii felicitam pe cei doi, dar in ochii nostri Politia Romana este cvasinexistenta !
11
4
Respect si onoare!
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218