REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Doi polițiști locali, BĂTUȚI la Hârșova! El este AGRESORUL

Doi polițiști locali, BĂTUȚI la Hârșova! El este AGRESORUL

Replica API 21 decembrie 2017 | 00:02 994

foto cu agresorul!

Anchetă la Hârșova! Doi polițiști locali au fost agresați de către o persoană (care ar fi Sebastian Leonard C.), pe fir intrând și Inspectoratul Teritorial de Muncă, fiind declanșată o anchetă și în acest sens. Totul a pornit de la faptul că la sediul Poliției a fost adus un scandalagiu, iar individul se pare că a continuat să se dea în stambă, ajungând să-i rupă mâna șefului Poliției Locale!

Este vorba despre Nicolae Bogdan Ghimboase, de 43 de ani, și Lilian Roșca, în vârstă de 54 de ani, ambii polițiști locali în cadrul Primăriei Hârșova. Se pare că totul s-a petrecut pe 18.12.2017, la ora 18:15. ”Lucrătorii au fost victimele agresiunii fizice din partea unei persoane necunoscute. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Primăria Hârșova, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz”, potrivit reprezentanților ITM Constanța.

Vom reveni

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DOAR GHIMBOASE APLICA LEGEA IN ORASUL ACESTA. DOAR EL NE SCAPA DE TOTI GOLANII ASTIA. FELICITARI DOMNULE POLITUST
0
0
Bagamias pula in sepcile voastre de Cacati si in gura llui Nitu Lucian care face poze pe ascuns luati oamenii cu forta va e frica de Damblagitul ala din primarie sa-mi sugeti pula la Hirsoveni de Tilicari lingeti blidele lu Ionescu afara cu voi Hooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pula in gura voastra.
0
0
A sa va spuna Mama adevarul de ce minte Primarelul nostru ca a fost la Bucuresti inca o minciuna ca de fiecare data era in ziua in care l-au agresat pe Cojanu Catalin la camere de supraveghere si i-a trimis pe tilicari sa faca ordine la spital esti Jalnic si Meschin ,,mai Prostule nici Dracu nu te mai vrea nu o sa mai apuci un Vot macar cum te comporti Mincinosule Lasule Ucigasule ca asta esti un mare Legist un mare Nazist bolnav pe creier cum ai putut sa faci asa ceva noi din Primarie mai devreme s-au mai tirziu spunem Realitatea Rusineeee Pleaca ma odata Lasaneeeeeeeeee.
0
1
Stimati Cetateni ai Orasului Hirsova varog din suflet nu va mai chinuiti degeaba pe acest site am fost in partidul ALDEdar voi ramine in schimb despre acest personaj negativ casa nu-i mai pronunt numele ca mi se face scirba zau o mare rusine pentru Hirsova nu merit sa i se mai spuna Domn Primar am observat ca si din colegii nostri nu avem ce sa discutam cu acesta persoana cred cu sinceritate ca trebuie dus la un control cu siguranta nu se mai poate are deficiente majore cu certitudine sta nu trebuie sa mai fie la conducerea orasului te rugam prietene puneti Demisa ne-ai facut de tot Rahatul .
0
1
Ai sa ne cacam pe noi si pe Ionescu Viorel Cacat de Primar a adus toti incultii ca sefi de politie ce dracu sa mai vorbim asta nu e in stare decit sa minta si sa faca rau altceva nu stie pina si colegii lui de vapor si de la Capitanie se pling amarnic de acest freza in vint pe care o are de alienat mintal ca altfel nu putam sa- spunem ma baiatule baga-ti mintiile in cap renunta ca va fi vai si amar de capul tau credema nu stiu cum o sa scoti camasa lasa-l pe tactu socru ca e bolnav ca si Chirita o sa va duceti toti trei la balamuc sa poate la Mititica sa va futeti in cur unul pe altul Succes
0
2
Nu merge sa pun filmare cand ma batea aici ca io puneam sa vada presa ce prosti poate sa scoata din gura
0
1
ai reusit prietene sa ne minti sa iti bati joc de acest oras.asa zisi tineri salvatori sau dovedit tinerii imbarligatori.
3
1
UNDE ESTE SIGURANTA CETATEANULUI PROMISA DE IONESCU IN CAMP ELECTORALA SE VEDE POL BATUTA FURTURI DESE INTRARI PESTE CET IN CASE ADUSI MASCATII SI BATUTI SA SE CACE PE EI
4
0
si inca ce se intorc.... !!!!!
7
0
Esti rau intentionat ! Pentru informarea ta , afla ca cei pensionati de la pol. nationala cunosc meserie in munca de politie si nu se compara cu gardienii publici din care provin majoritatea localilor ! Cei pensionati sunt cunoscatori ai Codului Penal si al celui de Procedura Penala , majoritatea sunt licentiati .
1
4
Bataia si futaiu nu se intoarce niciondata
3
4
Daca cei doi sunt pensionari din pol nationala si reincadrati la pol locala,sa fie dati afara.Sa stea la pensia aia grasa si nemeritata si sa lase locul unor oameni tineri si capabili.Sunteti tampiti sa angajati toate rebuturile pol nat!
8
5
cata vrajala pe capul vostru , omul din imagine nu are nici o treaba cu ce ati scris , a fost internat aseara in jurul orei 20:00 pentru ca nu se simtea bine , avea dureri de cap ,ameteli si stari de voma , iar mintiti,rusineeee !!!!
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614