REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Doi POLIȚIȘTI, luați la PUMNI de un BĂRBAT care BEA pe STRADĂ!

Doi POLIȚIȘTI, luați la PUMNI de un BĂRBAT care BEA pe STRADĂ!

Replica API 21 ianuarie 2022 | 19:14 2267

Adrian Tudor a fost condamnat la un an de închisoare în regim de detenție, decizia fiind luată de Judecătoria Constanța. Aceasta nu a fost definitivă, astfel că apelul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanța. Acesta este acuzat de ultraj, după ce a agresat doi polițiști de la Transporturi.

foto: dbonline.ro

Totul s-a petrecut la data de 1.06.2021, când doi agenți de poliție au fost planificați să execute serviciul la post, în cadrul Postului de Poliție TF Constanța. În jurul orei 10:30, cei doi agenți s-au deplasat în stația CF Constanța pentru a efectua o patrulare pedestră, cu această ocazie observând o persoană care consuma băuturi alcoolice. Agenții s-au deplasat la acesta pentru a o legitima și pentru că a refuzat să le înmâneze actul de identitate, i-au solicitat să îi însoțească la sediul Postului de Poliție TF Constanța pentru a-i stabili datele de identitate și pentru a o sancționa conform Legii 61/1991 R, întrucât fusese depistată în timp ce consuma băuturi alcoolice, respectiv o doză de bere.

Ajunși la Post, unul dintre polițiști i-a întocmit un proces verbal de contravenție, iar în momentul în care i-a adus la cunoștință acest lucru și l-a întrebat dacă semnează procesul verbal, acesta a devenit recalcitrant, i-a înjurat, a aruncat cu doza de bere pe care o avea în mână în post, după care s-a repezit la agentul de poliție și l-a lovit cu pumnii în zona feței. Agentul și-a acoperit fața cu mâinile pentru a se feri de celelalte lovituri pe care a încercat să i le aplice, iar inculpatul l-a apucat de umeri și l-a izbit cu spatele și cu capul de fișetul lângă care era. În continuare, celălalt polițist a venit în apărarea colegului său, moment în care inculpatul s-a năpustit și asupra acestuia, lovindu-l cu pumnii în zona capului și a corpului.

În timp ce inculpatul îl lovea, agentul de Poliție a ripostat, lovindu-l pe inculpat cu pumnul în zona feței, fapt ce a dus la imobilizarea acestuia. În continuare, cei doi agenți l-au încătușat pentru a-l pune în imposibilitatea de a-i mai lovi și au sesizat organele de poliție din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța pentru a le chema în ajutor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Altora... Va faceti ca nu vedeti...
7
0
asa merg bine infractiunile in tara!
5
1
Judecatorii nu pot fi ultragiati?
5
1
Ce cauta recalcitrantul cu berea in postul de politie?Controlul corporal....tava de mici mai lipsea.Trebuia martori sau probe video, asa politia poate sa minta.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102