REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Doi proxeneţi din Medgidia, condamnaţi la închisoare

Doi proxeneţi din Medgidia, condamnaţi la închisoare

Replica API 24 ianuarie 2015 | 00:44 283

Proxeneţii din Medgidia, care scoteau minore la “produs”, Dumitru Arapi, zis nea Miti, şi George Răducanu au fost condamnaţi la închisoare. Astfel, Arapi a primit 4 ani şi 6 luni de închisoare, pe când Răducanu – 3 ani, ambele pedepse fiind cu executare. Decizia aparţine Judecătoriei Medgidia, dar nu este definitivă.

Reamintim că, la data de 30.05.2014, lucrătorii din cadrul Poliţiei Medgidia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că Dumitru Arapi obţine foloase materiale de pe urma practicării prostituţiei de către mai multe tinere cărora le pune la dispoziţie locuinţa sa în acest scop. Astfel, pe 24 septembrie 2014, poliţiştii, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu autorizarea Judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia, şi având sprijinul tehnic permanent al Serviciului de Informaţii și Protecție Internă Constanţa, a realizat un flagrant, ocazie cu care, suspectul a fost surprins la locuinţa sa în timp ce a primit suma de 400 de lei de la doi investigatori sub acoperire din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – IPJ Constanţa. Banii primiţi erau destinaţi intermedierii unor acte sexuale cu persoanele de sex feminin găzduite de inculpat.

În urma percheziţiei domiciliare, la locuinţa sa au fost identificate cinci tinere, precum şi inculpatul Răducan George. Asupra uneia dintre tinere a fost găsită suma de 100 lei, bani despre care aceasta a declarat că i-a primit de la un client în scopul de a întreţine raporturi sexuale cu aceasta. Tot la locuinţa cu pricina au fost găsite bancnotele marcate cu titlul “PROXENET” precum şi prezervative nefolosite şi folosite, telefoane mobile, bani. Din cercetări a rezultat că persoanele de sex feminin au practicat prostituţia întreţinând relaţii cu mai mulţi clienţi (între doi şi opt clienţi zilnic pentru fiecare dintre ele) la domiciliul inculpatului, cel care le punea la dispoziţie locuinţa sa şi le procura clienţi. Conform înţelegerii, Arapi primea jumătate din banii obţinuţi din prostituţie precum şi suma de 50 lei pe lună de la fiecare dintre fete pentru plata consumului de apă. De asemenea, din probele administrate reiese faptul că inculpatul George Răducan a constrâns-o prin violenţă pe una dintre persoanele de sex feminin, minoră în vârstă de 17 ani, să se prostitueze, iar banii obţinuţi de aceasta erau împărţiţi în mod egal de către el şi nea Miti.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614