REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

DOI PUŞTI, PRINŞI CU BANCNOTE EURO FALSE!

DOI PUŞTI, PRINŞI CU BANCNOTE EURO FALSE!

Replica API 14 martie 2018 | 00:00 423

Iată cum acționează bișnițarii

Iată cum acționează bișnițarii

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile, care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în municipiul Constanţa, luni, 12 martie a.c., ora 10.30, la intersecţia dintre bulevardul Ferdinand şi strada Răscoalei 1907, a observat doi tineri, prieteni, de 17 respectiv 18 ani, care au început să se agite la vederea jandarmilor. Au fost opriţi şi întrebaţi dacă au ceva de declarat şi dacă au obiecte periculoase asupra lor.

În primă fază au declarat că nu au nimic de declarat. Când jandarmii au început să le facă controlul corporal sumar, cel mai mic a scos din buzunarul interior al gecii, două bancnote de 500 de euro, repectiv 50 de euro. Întrebat fiind despre bani, acesta a declarat, „cumnatul meu a pierdut banii în parcul din apropiere şi noi i-am găsit după aproximativ oră”. La examinarea bancnotelor, jandarmii şi-au dat seama că bancnotelor le lipsesc elementele de siguranţă şi prin urmare sunt false. Cei doi au declarat că nu ştiau şi acum văd şi ei acest lucru...

“Recomandăm cetăţenilor să cumpere valută numai de la casele de schimb valutar autorizate, să nu se bucure că dau vânzătorilor ambulanţi cu câţiva lei mai puţin, iar ulterior constată că banii sunt falşi. Atenţie la neatenţie! Metoda-i simplă- Când începe aşa zisa tranzacţie, de fiecare dată, unul vine în alergare din spate, spune că vin poliţiştii şi că trebuie să se facă schimbul imediat.

În consecinţă, nu ai timp să verifici bancnotele şi ulterior îţi dai seama că ai fost înşelat”, au precizat reprezentanții GJM Constanța. Pe numele acestora au fost întocmite actele de constatare pentru punerea în circulaţie a valorilor falsificate. Cele două persoane, actele de constatare şi bancnotele au fost predate la B.C.C.O. Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Copiii din ziua de azi se gandesc numai la "combinatii" si la obtinerea de foloase materiale imediate si fara a depune vreun efort in acest sens.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369