REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Doi tineri au TRAS COCAINĂ şi s-au urcat la VOLAN! Au fost PRINŞI în NĂVODARI şi MAMAIA!

Doi tineri au TRAS COCAINĂ şi s-au urcat la VOLAN! Au fost PRINŞI în NĂVODARI şi MAMAIA!

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:00 10804

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, la data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 23.20, au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DC 86 din Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de cannabis și cocaină.

A doua zi, pe 7 septembrie a.c., în jurul orei 00.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de cocaină.

În cauze au fost întocmite dosare penale.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara?
0
0
Cea mai corupta politie din tot judetul este la Navodari pur si simplu cer bani pe fata. Pe langa asta se aude ca asa zisi ofiteri ai politiei din Navodari au inclinatii sexuale unul pentru altul.
1
0
Politia Locala Navodari ia spaga in fiecare zi de la vanzatorii de porumb ,gogosi ,pufuleti ,etc de pe plaja In curand v-or aparea cateva filmari cu Balosu de la oolitia locala Navodari si alti 3 politiati locali cum isi iau dreptul de politist lical in fiecare zi de la acesti oameni ca sa-i lase sa vanda pe olaja ca si cum ar fi plaja lu ma-sa
2
0
WELCOME in Navodari !!!!
4
0
Salutare, pot sa va confirm ca, cocaina este ok, ce aveti oameni buni?!, Prima lucrare a lui Freud este compusa din studii care arata efectele benefice ale microdozajului cu cocaina, baietii aia sunt doar prosti
12
2
In timp ce adunctul comenzii Politiei Navodari , Coman Sandu, chefuieste si bea sprituri cu tiganoiul Vali Vijelie ... vus-a - vis de sediul Politiei Navodari si al primariei la terasa EROS , tiganii vand pliculetze cu prafuletze ! ... si nu pliculetze cu praf de copt ! Dar la Navodari de mult nu mai avem politie nationala , iar de Politia Locala condusa de un amator cu 3 luni de curs pt. paznici facut la apelu' bocancilor la Campina ... nu mai are rost sa discutam , astia isi fac bezele cu proxenetzii si cu dealerii !
12
0
In Romania,pedepsele sunt aprige,severe impotriva nevoiasilor,ompotriva celor ce fac greseli mici,impotriva babutelor ce-si vand patrunjelul din curtea mica,sa aiba banuti pentru alifie de reumatism sau algocalmin ,sau sa dea un leu nepotilor.Tineri cu cocaina? Nimic mai simplu. Hai sa facem legi ca in tarile constiente ca oamenii educati trebuie protejati,cei cu apucaturi sa fie pedepsiti dur.
18
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614