REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Doi tineri din Cernavodă, SPULBERAŢI după o manevră periculoasă în trafic făcută de o maşină a Armatei

Doi tineri din Cernavodă, SPULBERAŢI după o manevră periculoasă în trafic făcută de o maşină a Armatei

Replica API 26 ianuarie 2017 | 00:12 251

Ucişi pe loc

Ucişi pe loc

Nenorocire pe DN22 C! Doi tineri din Cernavodă au murit după ce maşina în care se aflau a fost lovită frontal de o alta ce aparţinea Armatei Române. Se pare că autoturismul MApN s-a încadrat fără să se asigure în depăşirea unui TIR. De aici până la o adevărată tragedie nu a mai fost decât un pas! Maşina militarilor a lovit frontal cea a tinerilor, iar ulterior au fost loviţi încă o dată, de un autotren.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate să intervină la un accident în localitatea constănţeană Ştefan cel Mare miercuri, 25 ianuarie a.c. Din primele informaţii, patru persoane erau încarcerate. Din păcate, doi tineri, un bărbat şi o femeie, au decedat pe loc! La faţa locului a ajuns un echipaj pentru descarcerare de la Cernavodă, dar şi cei de la Detaşamentul Palas. Potrivit reprezentanţilor SAJ, au fost implicate un autoturism marca Renault, un autoturism marca Dacia Logan şi un TIR. Ulterior, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informa că din pricina unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un autotren, circulaţia pe DN22C Murfatlar - Cernavodă a fost oprită pe ambele sensuri în zona localităţii constănţene Ştefan cel Mare.

Implicaţi în accident au fost doi militari din cadrul MApN! Este vorba de Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti „Gheorghe Mociorniţă”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu şi de plutonierul major Dan Nica, şoferul autoturismului militar care se deplasau de la Feteşti spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu. Una dintre victimele care au supravieţuit a suferit o fractură deschisă la unul dintre membrele inferioare, iar cea de-a doua se afla în şoc hipovolemic.

Ambele persoane au fost intubate şi transportate la spital, cu ajutorul elicopterului SMURD şi a ambulanţei. Cât despre cei doi tineri pasageri din autoturismul marca Dacia Logan, medicii nu au putut decât să constate decesul. Este despre Emilian Ovezea şi Alexandra Zamfir ce au lăsat multă durere în sufletele celor dragi! Zeci de mesaje de condoleanţe au fost postate de prieteni şi cunoscuţi. „Of Domne, tristeţe mare! Copii tineri! Dumnezeu să-i odihnească”, „Dumnezeu să-i ierte! Păcat, copii tineri”, „Dumnezeu s-o ierte! Nu îmi vine să cred” - sunt doar câteva dintre acestea.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a crezut cu MIG-ul ! Doar avea in carlinga ditamai generalul ! Cred ca avem mai multi generali de aviatie decat avioane!
1
0
Astia de la armata sunt varza!
3
0
bulangiul ala de la carcotasi pe nume Serban Huidu nu a primit nicio ora de parnaie...accident din culpa...mortii vinovati ...doar trei.Iar altii ptr o mica infractiune puscarie fara numar...Asta i justitia din Romania...ptr unii muma ptr altii muie...Asa o sa se rezolve si acest caz...aici mai usor doar doi...
7
0
esti...un...pu...ta...verde...tu nu stii cu ce se haleste armata...mars...
4
2
Prostilor e veche stirea...
1
1
General de flotila la 50 de ani - da' multe a mai facut asta pt Romania daca la revolutie avea 23 ani. Mult sange a varsat in razboaiele purtate de ai nostri cu aviatia. Multi dusmani ai statului a omorat - cei doi din accident nu se pun
8
6
Ma intreb ce viteze aveau ?
6
2
Nenorocitul care a spulberat doua vieti sa faca puscarie 30 de ani.Ce vina aveau acei tineri ?Baaaa,politia sesizati_va ca numai nemernici de genul asta aveti pe sosele,care ne omoara fara sa fim vinovati.Atat au vorbit si acesti ziaristi de cei din armata ....dar de tinerii morti nevinovati .... nu s-a zis nimic .... vai mama voastra de ziaristi ,de politisti si de legi romanesti...
9
5
nu te pune cu armata !
5
9
acum sa puna MAPN mana sa despagubeaca rudele sau copii cu bani ca doar din vina celor angajati la iei au murit oamenii nevinovati.D-zeu sa-i ierte.
13
4
Bre loganul era de la armata , vai de noi.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218