REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Doi tineri din Constanța, răniți după atacul terorist din Londra

Doi tineri din Constanța, răniți după atacul terorist din Londra

Replica API 23 martie 2017 | 23:57 664

În atacul terorist care a avut loc miercuri, 22 martie, la Londra, s-au numărat două victime de origine română. Ministerul Afacerilor Externe a precizat că una dintre victime, fata, se află în stare gravă la spital, iar cealaltă, care a fost rănită uşor în urma incidentului, a fost externată.

Andreea C., în vârstă de 29 de ani este din Constanța și urma să sărbătorească vineri ziua prietenului său, Andrei B., care a fost rănit ușor în urma atentatului terorist. Cei doi tineri aveau planuri de căsătorie.

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord menține permanent legătura atât cu familia persoanei aflate în stare gravă, cât și cu cetăţeanul român care a fost externat.

Misiunea diplomatică continuă monitorizarea cazului, menținând legătura cu unitatea medicală, familia persoanei rănite, precum şi cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări.

UPDATE

Andreea a fost operată de un cheag de sânge care se afla în regiunea capului, iar intervenția a fost una fericită. Starea ei este în continuare critică, după cum a precizat Ambasada României de la Londra.

”Daţi-mi voie să transmit compasiune mea, a noastră, a Guvernului pentru familiile victimelor, pentru cei care au suferit în urma acestui act petrecut la Londra. Vreau să vă spun că inclusiv în urmă cu câteva minute am avut o discuţie cu ambasadorul României la Londra, am fost în permanentă legătură şi cu Ministerul Afacerilor Extrene şi cu domnul ambasador. Vreau să-i felicit pentru modul în care au gestionat la Londra situaţia, s-a constituit acea celuă de criză, sunt în permanentă legătură cu cei doi români şi cu familiile lor. Sperăm într-un final fericit în ceea ce înseamnă una dintre victime. Cealaltă, aşa cum ştiţi, este în afara oricărui pericol”, a declarat premierul Sorin Grindeanu la Piatra Neamţ.

„Probleme critice rămân cu funcția plămânilor, de aceea medicii au decis transferul ei la un alt spital din Londra, ceea ce sa- întâmplat în dimineața asta, acolo unde există infrastructura medicală necesară pentru investigații mai extinse asupra situației plămânilor. Starea ei rămâne în continuare critică. Familia se afla în drum spre Londra și urmează să îi acordăm familiei toată asistența necesară pentru a intra în legătură cu medicii”, a spus ambasadorul.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca tu esti un pic mai mult decat retardat! Accident sau atentat moartea este tot moarte!Sau poate in mintea ta si a altora care comenteaza ca prostii pe aici este mai tragic sa mori intr-un atentat decat sa fii imprastiat pe asflat de o masina? Mai si ganditi prostilor inainte de a debita tot felul de tampenii, daca aveti cu ce!
2
1
Cata mizerie si prostie in capul unora....da, ma refer la cei care comenteaza, ca retardatii.
0
4
Nu au gasit un loc sa faca sex la constanta,,,,au mers la londra,,
6
15
oaia neagra a familiei!!! esti un cretin patentat, daca nu stii sa digeri o stire adevarata de una falsa
1
4
UN FAN esti un pic retard, atat de inapt sa fi in cat sa nu poti face diferenta intre un accident si un atentat ? se intampla chiar asa de des ?
9
4
Si de ce este asta o stire? Si in tara se moare pe capete in accidente auto si alte tampenii si nu se mai agita nimeni!
6
19
Ea e. O cunosc...e in stare grava la spital.
1
4
imaginea cu ea e un trucaj... cam pute a fake news...
2
15
Trist. Trist ca romanii sunt siliti de conditiile vitrege din propria tara sa mearga nu in excursii,ci sa munceasca pentru straini ca sa poata trai. Trist este ca sunt si ,,nedumeriti'',oameni fara empatie si fara pic de rusine,cu locul pentru suflet ocupat de paie, ca primul comentator. Dumnezeu sa-i ajute pe cei doi in cauza !
15
3
Este specificat clar ca fata este in stare grava iar baiatul a fost usor ranit. C.C. - Citeste Clar .
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614