REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Doi tineri, prinși cu DROGURI asupra lor în stațiunea Mamaia

Doi tineri, prinși cu DROGURI asupra lor în stațiunea Mamaia

Replica API 29 aprilie 2018 | 00:21 744

Dimineaţa pe răcoare... De la polen li se trage!

Dimineaţa pe răcoare... De la polen li se trage!

Jandarmii au surprins în Mamaia, două persoane care aveau asupra lor un plic autosigilant şi o folie din plastic transparent în care se aflau opt pastile dreptunghiulare, de culoare albastră, având înscripţionate litera „R”, o pungă din plastic transparent, un recipient din plastic de culoare galbenă şi un borcan sub formă hexagonală, inscripţionat Polen 110 g, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde sub formă de muguri.

Sâmbătă, 28 aprilie a.c., ora 05.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în nordul staţiunii Mamaia, a observat că cineva se joacă cu o lanternă, într-o maşină parcată într-o zonă neiluminată. Jandarmii s-au apropiat de maşină şi au văzut în interior, două persoane agitate care încearcă să ascundă sub scaunele din faţă, mai multe lucruri. Persoanele au fost somate şi au coborât din autovehicul. În autoturism, sub scaunele din faţă şi în portbagaj, jandarmii au mai găsit, un plic autosigilant şi o folie din plastic trensparent în care se aflau opt pastile dreptunghiulare, de culoare albastră, având înscripţionate litera „R”, o pungă din plastic transparent, un recipient din plastic de culoare galbenă şi un borcan sub formă hexagonală, inscripţionat Polen 110 g, ce conţineau fragmente vegetale de culoare verde sub formă de muguri, cu miros înţepător.

Cele două persoane, de 28, respectiv 32 de ani, împreună cu folile, pliculeţele autosigilante, pastilele şi borcanul cu fragmentele vegetale au fost predate lucrătorilor IPJ Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maimutele de la replica au sters mesajul de mai jos in care se spunea ca stirea nu e actuala.Se poate verifica la politie.
0
0
5 ani,8 ani,3 ani,12 ani,4 ani si 6 luni,6 ani,9 ani si restul zile...HUUUAAA drogangiilor,la zbarna cu voi!!!!!
1
1
Cel mai de cacat site! In tarile este legalizata si la noi nu stiu cum sa mai bage oameni nevinovati la puscarie. Ziar de cacat pentru ca distribuiti astfel de subiecte de cacat!
3
2
Ba da-te-n mm de decrepit.
3
0
MAI are setat un KPI de 2 drogati pe luna. Sa nu.deranjeze Cipaniada si statiunea macedoneasca Mamaia.
3
2
Nu mai fuma speis ca esti prost
3
0
Numai doi ?...slaba captura printre miile de drogati aflati pe litoral.
11
1
Mey,de ce repetati aceasta stire,mey? Aceasta stire ati dat-o acum cateva luni in urma.Mey,astia de la replica,fa claudio,ti-a placut povestea ca aia se jucau noaptea cu lanterna in masina sau vrei sa pacalesti publicul ca organele legii executa ordinul lui carmen dan!Daca tot ai inceput mai cauta in arhiva,claudio,ca mai gasesti articole despre drogati prinsi.Le schimbi doar data actualizata,si gata stirea.
5
4
bravo ma ,ati "prins 8 pastile" mai incercati ca sunt cluburile de fite pline de droguri
9
2
Numai Doi. !?
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614