REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Doina Pană, audiată la DIICOT

Doina Pană, audiată la DIICOT

Replica API 16 mai 2019 | 00:00 121

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană, a declarat că ar fi fost intoxicată cu mercur, iar vineri va fi audiată la DIICOT, conform România TV. De altfel, procurorul-șef DIICOT, Felix Bănilă, a anunțat, miercuri, că a fost începută urmărirea penală in rem pentru constituire de grup infracțional organizat și tentativă de omor după plângerea fostului ministru Doina Pană, precizând că încă nu există un suspect, dar că au fost audiate multe persoane, conform stiripesurse.ro.

„Problema e veche și nu aș fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situație foarte gravă. Eram ministru al Pădurilor, în guvernul Tudose când s-a întâmplat. Am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima, am urmat tratament, dar mă simțeam tot mai rău.

Am făcut apoi o analiză toxicologică unde am descoperit că am fost intoxicată cu mercur în cantitate mare. Am făcut plângere la poliție abia când am demisionat. E o anchetă în derulare și sper din suflet să îi prindă”, a spus Doina Pană, la Antena 3, miercuri seara.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca ai mancat peste din Ebru
0
0
Si Borcea si altii s-au plans de intocsicatia cu metale grele ! De curand masmedia a informat ca in Romania intra cantitati imense de peste si fructe de mare pescuite de braconieri din zonele infectate de langa Italia si Spania. Concluzia este una singura !
2
0
Ciumatii astia, nu mai stiu ce sa mai inventeze. Niste scarbe ordinare, se elimina intre ei, fac scenarii, fac mare circ prin presa si televiziuni, isi fac campanie electorala: fiecare cum poate si cu ce poate, cum ii duce CAPUL.
5
0
Situatia in Romania devine ingrijoratoare. Aceasta doamna ministru a vrut sa opreascs taierile ilegale si a produs ordonante propuneri de lege care veneau foarte dur in contradictie cu sanctiunile de doi bani care sunt in legislatia romaneasca. Cred sincer ca s-a incercat eliminarea fizica.
2
6
curios, una are o sarma. alta e cu telefonul in priza. alta este otravita, un altul a fost otravit- oare astia au incercat sa se elimine intre ei?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614