REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Doja Cat, cea mai provocatoare apariție de la Billboard Awards

Doja Cat, cea mai provocatoare apariție de la Billboard Awards

Replica API 18 mai 2022 | 00:00 1404

Divele s-au întrecut în ţinute care mai de care mai decoltate şi mai sexy pentru a cuceri atenţia fotografilor prezenţi la eveniment. Iată care au fost cele mai elegante în opinia criticilor! Doja Cat a întors cele mai multe capete!

Doja Cat

Cea mai aplaudată artistă a serii de la MGM Grand Garden Arena din Las Vegas a fost Doja Cat, de 26 de ani, care a confiscat mai multe premii, scrie click.ro.

Doja Cat a ales o rochie foarte îndrăzneață

Doja Cat a purtat o rochie concepută de Daniel Roseberry pentru Schiaparelli şi a folosit plasturi Agent Provocateur pentru a masca sfârcurile, pentru că rochia a fost concepută cu sânii la vedere, informează Daily Mail. Bijuteriile purtate de Doja Cat au fost concepute de Bijules care a creat special geanta aurită în forma planetei Jupiter pentru covorul roşu.

La fel de apreciată a fost şi logodnica muzicianului Machine Gun Kelly (32 de ani), actriţa Megan Fox, de 36 de ani, care a venit îmbrăcată într-o rochie creată de David Koma. Megan a stârnit un ropot de aplauze inclusiv în timpul spectacolului, după ce iubitul ei a făcut o afirmaţie şocantă în timpul reprezentaţiei de pe scenă.

Megan Fox

El a dedicat o melodie ”copilului lui nenăscut” şi întreaga sală a felicitat-o pe Megan înţelegând că ar fi însărcinată. Cei doi nu au confirmat însă informaţia şi au zâmbit enigmatic spunând că ”lumea va afla adevărul în curând”.

Kylie Jenner

Kylie Jenner, 24 de ani, a purtat o ţinută creată de casa de modă Balmain care a ţinut cont că fotomodelul a luat în greutate aproape 15 kg în timpul sarcinii. Ea a născut al doilea copil la 2 februarie şi a venit la gală însoţită de partenerul ei, Travis Scott, 31 de ani. Iniţial ei au vrut să vină la gală cu fiica lor, Stormi, 4 ani, dar şi cu băiatul de numai câteva luni, dar s-au răzgândit pe ultima sută de metri în privinţa bebeluşului.

Megan Thee Stallion

Megan Thee Stallion, de 27 de ani, a purtat o rochie făcută pe comandă de casa de modă Mugler şi a venit însoţită de prietena ei Cara Delevingne. Deși apariția lui Megan a fost apreciată, Doja Cat a fost, de departe, favorita publicului.

Chloe Bailey

Artista Chloe Bailey, 23 de ani, a fost apreciată de criticii de modă datorită rochiei din piele artificială, mulate pe corp şi create de Valdrin Sahiti.

Ele au fost aspru criticate pentru ținute

Criticii de modă americani de la ”NY Post”, dar şi cei britanici de la ”Daily Mail” au rămas surprinşi de apariţia cântăreţei Teyana Taylor (31 de ani), care a purtat un sutien transparent şi pantaloni din piele sintetică, uitând că este la un eveniment de gală. Ea nu a reușit să primească laude precum a primit Doja Cat!

Teyana Taylor

La fel de neinspirat îmbrăcată a fost şi artista Kali Uchis (27 de ani), care a purtat o rochie mulată, continuată în partea de sus cu un corset care îi punea în valoare bustul generos.

Kali Uchis

Miranda Lambert (38 de ani) a vrut să treacă neobservată şi a reuşit. Ea s-a îmbrăcat cu sacou şi pantaloni, ca o femeie care merge la o şedinţă, la birou.

Miranda Lambert

Câştigătorii ediţiei din 2022

Cel mai bun artist: Drake

Cel mai bun artist debutant: Olivia Rodrigo

Cel mai bun artist masculin: Drake

Cea mai bună artistă: Olivia Rodrigo

Cel mai bun grup: BTS

Cel mai bun artist din top Billboard 200: Taylor Swift

Cel mai bun artist din Top 100: Olivia Rodrigo

Cel mai difuzat artist: Olivia Rodrigo

Cel mai bine vândut cântec: BTS

Cel mai bun artist cu piese difuzate la radio: Olivia Rodrigo

Cea mai buna artista R&B: Doja Cat

Cel mai bun artist R&B: The Weeknd

Cel mai bun artist rap: Drake

Cel mai bun artist rap masculin: Drake

Cea mai bună artistă rap: Megan Thee Stallion

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia sunt noii manelisti globali...ioc cultura, de orice fel ar fi e***.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218