REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Doja Cat, transfigurată și cu părțile intime la vedere, în cel mai recent live pe Instagram

Doja Cat, transfigurată și cu părțile intime la vedere, în cel mai recent live pe Instagram

Replica API 27 iunie 2022 | 00:00 1770

Doja Cat, 26 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste ale momentului și a adunat milioane de fani în toată lumea, însă în ultimele ipostaze în care s-a filmat arată de nerecunoscut și este clar că vedeta nu se simte deloc bine.

Doja Cat

Doja Cat și-a obișnuit urmăritorii cu aparițiile de pe Instagram live, când se filmează în timp ce interacționează cu fanii, sau face tutoriale de make-up. Solista este recunoscută pentru maniera ei atipică de a se exprima pe social-media, unde își permite câteodată să renunțe la imaginea de divă și să își încânte fanii cu umorul ei.

Ei bine, în cel mai recent live de pe Instagram, Doja Cat s-a comportat extrem de bizar, astfel că până și fanii au reacționat cu îngrijorare față de starea ei.

De asemenea, Doja arăta foarte diferit față de restul imaginilor de pe Instagram. Era nemachiată și părea extrem de obosită și tristă, ca și cum ar suferi de o afecțiune, iar la un moment dat artista a izbucnit în lacrimi. Cel mai ciudat aspect a fost faptul că Doja Cat părea că nu mai poate vorbi.

Artista purta o pereche de bikini minusculi, care nici măcar nu-i acopereau părțile intime, însă motivul pentru care nu se vedea nimic compromițător era datorită unei pături așezate strategic în fața camerei de filmat.

Fanii au invadat chat-ul cu o mulțime de întrebări cu privire la starea ei de sănătate și își exprimau constant îngrijorarea.

Ce s-a întâmplat cu Doja Cat

Deci ce a pățit una dintre solistele preferate ale momentului? Ei bine, Doja Cat a suferit în urmă cu o săptămâna o operație complexă la gât, iar artista chiar a publicat la vremea aceea un clip de pe patul de spital.

Solista nu poate momentan să vorbească, iar medicii i-au interzis cu desăvârșire să-și forțeze corzile vocale. De asemenea, Doja este nevoită să ia constant calmante întrucât are dureri foarte mari.

Vedeta a găsit și o metodă ingenioasă de comunica cu fanii în timpul controversatului live, pentru a-i lămuri ce se întâmplă cu ea. Doja a apelat la o aplicație de pe telefon, ce articula vocal ceea ce vedeta exprima în scris.

«Încă mă recuperez după operație. Mă doare gâtul foarte rău chiar și atunci când nu vorbesc.», le-a spus artista fanilor ei, scrie click.ro.

Ultima piesă a lui Doja Cat are peste 16 milioane de vizualizări

Doja Cat este o artistă cu o evoluție fabuloasă în industria muzicii și chiar dacă ar părea că succesul ei s-a întâmplat peste noapte, cântăreața a muncit ani de zile pentru a ajunge la acest nivel.

Cea mai recentă piesă a ei a spart topurile și face parte din coloana sonoră a filmului biografic ,,Elvis", peliculă ce vorbește despre viața tumultoasă a marelui artist. Piesa postată pe YouTube a adunat 16 milioane de vizualizări în numai două săptămâni, un număr absolut record.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce maimutza scirboasa?care parti intime ca asta e biblioteca publica?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218