REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Doleanțele constănțenilor: curățenie și aer condiționat în autobuzele RATC!

Doleanțele constănțenilor: curățenie și aer condiționat în autobuzele RATC!

Replica API 22 august 2017 | 14:34 412

Transportul public în comun din Constanța îi nemulțumește pe mulți dintre cei care călătoresc cu autobuzele Regiei Autonome de Transport în Comun (RATC). În consecință, în urma apariției articolului „Vești bune pentru constănțeni: RATC anunță autobuze, trasee noi și automate de bilete în stații”, reacțiile cititorilor „Replica de Constanța” nu au întârziat să apară. Pe lângă absența gheretelor RATC sau a altor magazine de pe multe trasee, aspect punctat și în articol, cititorii au reclamat și mizeria din mijloacele de transport.

„În articolul dvs. este numai lapte și miere, dar realitatea e jalnică. Autobuze cu scaune murdare și cu un miros specific. Lipsa aerului condiționat sau al încălzirii pe timp de iarnă, nu există sistemul portofel pentru a utiliza plata electronică a călătoriei, la fel ca în București. Și să nu mai vorbim de calitatea mijloacelor de transport. Dacă în Vestul țării se achiziționează autobuze din Vestul Europei, oare RATC va face același lucru sau va alege niște turcisme cu licență?”, a transmis un cititor, pe pagina web a „Replica de Constanța”.

Un alt cititor punctează același neajuns, al climatizării din autobuze: „Alea 90 de autobuze vor avea aer condiționat? Sau tot în Evul Mediu trăim?”.

Directorul RATC Constanța, Bogdan Niță, a declarat pentru cotidianul nostru că unul dintre obiectivele principale avute în vedere în procesul modernizării transportului de comun din Constanța este creșterea confortului călătorilor. De altfel, în ultima perioadă, a adăugat acesta, s-a pus accent pe curățenia din autobuze.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar confortul celora pe unde circula autobuzele RATC nu-l intereseaza pe dl.director?Va tot semnalez circulatia pe str. Mihai Viteazu, viteza nedecvata.
0
0
Trebuie pusa in mod serios problema transportului in comun, intern Constanta si pe rutele Navodari -Mangalia si Mamaia Basarabi; se rezolva prin linii de tranvai greu si metrou.
1
0
in orasul cu ghetto-ul in centru,tiganii si corciturile vor circula mereu moka fiind votantii fideli ai fatalaului psd,la fel si pensionarii.unde au mai pomenit altii sa ai tiganii ordinari in centru?la noi se poate,deci mokangii prospera.
1
0
Ce nu spune nici presa din orasul ghetou constanta si nici conducerea ratc-ului este faptul ca transportul in comun este taxiurile ptr tigani ..turci-tigani ..turcoaice interlopi ..boschetari cocalari nimeni nu plateste nimic ..concret merg fara bilete de cand se nasc si pana crapa DE CE NU SE IA NICI O MASURA ..toti cei care compostam bilete sau cu abonamente treb sa dam in judecata ratc-ul ptr discriminare ..eu unul o voi face !
3
0
Nu uitati sa ii verificati si pe tigani,de ce pe microbuze nu merge unul gratis?ptr ca ii taxeaza soferul.Nu uitati sa ii taxati si pe soferii de iau leul de la calatori.Uite asa va ingropati singuri,calatori de nu sunt controlati si soferi de fura motorina si banii dati de oameni ptr o calatorie.Dar cine are interese sa prospere Ratc?daca tiganimea de il voteaza merge moca,e de ajuns ca sa isi asigure electorat ptr viitoarele alegeri.Rusine Fagadau!
5
0
Sintem disperati de trepidatiile provocate de modul ,de conducere a autobuzelor 44 si 51 pe str. Mihai Vitreazu, intre bdul mamaia si mag Tomis. Hirburile respective sint conduse cu viteza ce determina ca acestea sa topaie peste canalizari si sa provoace miscarea caselor noastre. Am tot apelat la RATC, dar degeaba. Soferii fac legea.Am solicitat restrictiide viteza intrucit trama stradala nu a fost construita pentru hardughiile RATC. Nu stiru ce asteapta, sa-i dam in judecata ?Autobuzele ar trebui sa circule ,dus-intors pe Ferdinand.Acesta are trama adecvata autobuzelor.
0
0
Statiile sunt prea rare,maxi opreste unde vrei,pasol.......
0
1
Verificati si soferi de pe autobuzele supraetajate. Cati bani fac.. ca nu dau bilete chiar daca exista aceste tichete in cabina... dar in schimbul banilor se fac ca ploua. Rusine blestemati sa fiti...
0
1
Multumesc "Replica" ! Multumesc ca m-ati citat si contam pentru voi, dar pana la concretizarea doleantelor, trebuiesc mentionate cateva aspecte: 1. Gradul de civilizatie al unor calatori lasa mult de dorit, de la curatenie si igiena pana la comportament... 2.Autoritatile locale trebuie sa schimbe radical organizarea si sistemul de organizare RATC, aici e o dicutie ampla . Concluzia: Degeaba vom aveamijloace de transport confortabile si elegante, daca cei ce vor calatori cu ele nu vor avea gradul de civilizatie care sa merite...
7
1
nu uitati si de traseu sau statie, pe Caraiman, dar cea mai mare curatenie ati face-o daca nu s-ar mai sui in masini, fel si fel de indivizi dubiosi, drogati, beti si certati cu apa!
8
0
nu uitati de prelungirea traseului 101c pina la poarta 1 ....
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367