REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

DOLIU în Poliția Constanța! Agentul șef Nicolae Flerea va fi înmormântat vineri

DOLIU în Poliția Constanța! Agentul șef Nicolae Flerea va fi înmormântat vineri

Replica API 16 noiembrie 2018 | 00:01 1029

Polițiștii constănțeni sunt în doliu! Agentul șef de poliție Nicolae Flerea, din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța, s-a stins din viață fulgerător, în dimineața zilei de duminică, 11 noiembrie a.c..

„În vârstă de 44 de ani și tatăl a doi copii, de 16 și 18 ani, polițistul a fost un profesionist, dăruit pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, lăsând în inimile şi sufletele noastre sentimente de mare tristeţe.

Aseară, sicriul cu trupul neînsuflețit al colegului nostru a fost depus la biserica din Sibioara. Înmormântarea va avea loc mâine, începând cu ora 12.00, cu slujba de pomenire la biserica din localitatea anterior menționată.

Colegii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța transmit condoleanţe şi întreaga compasiune familiei. Dumnezeu să te odihnească în pace, Nicu!”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța.

Reamintim că polițistul a fost internat la Spitalul Floreasca, iar colegii săi au donat sânge, în încercarea de a-i salva viața.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu ne-a ferit de inca un an de amenzi. Asta peste un an de zile iesea la pensie cu 60 de milioane lei. Dumnezu, la cat mai multi.
2
1
Sa va fie rusine nicu a fost un om deosebit pacat avea doi copii de crescut spitalul constanta lau omorat dumnezeu sa va dea dupa inima rea pe care o aveti nicu drum lin pintre ingeri offf
2
1
A murit,a fost omorat un barbat de 44 de ani,cu familie ,doi copii minori ?Este revoltator,se trece cu seninatatate peste toate detaliile ,greselile,nesimtirea si inconstienta ce exista ,se practica in Sanatatea romaneasca .Cine raspunde ??? Nu se sesizeaza nimeni,chiar nu se intampla nimic ?
4
1
daca cu adevarat a facut intentionat doctoru-l din culpa ,cel mai bine dupa o perioada de timp asteptat in fata scarii o ranga in cap si gata cea mai buna plata fara judecata!
1
4
Dumnezeu sa te odihneasca si sa I intareasca pe cei dragi sa treaca peste acest necaz! Ai fost un om bun! Mergi cu bine!
13
2
Pentru toti care judeca un om pe care Dumnezeu chiar nu ar avea de ce sa-l ierte, decat sa-l odineasca-n pace: Daca l-ati fi cunoscut pe Nicu macar 5 minute, v-ar fi fost rusine pentru ce ati scris. Omul acesta v-ar fi facut sa va schimbati parerea despre politisti. Era un om bun, un caracter deosebit, un suflet curat, inimos! Sper sa plateasca medicii care au gresit.
8
6
inainte cand te oprea un militian circulatie aveai respect frica teama ,acum te uiti cu jind cat de fraier este sa stea cu un salariu de mizerie fata de un tirist de 3 ori mai mare ca el ,nu mai spun de un patron ,adevarul este ca 99 % sau facut politisti pentru ca au suferit in copilarie de saracie umilinta suturi in cur frustrati nebagati in seama ,si acum profita de haina statului bagator de seama pe bani publici
12
5
nu stiam ca hastag Dide are neamuri si la Constanta !
5
5
Unii dintre voi nu va numiti oameni! Mi-e scarba! Nu trebuie sa judecati un om doar pentru meseria pe care o avea! Cata rautate! A fost un om deosebit! Dumnezeu sa te ierte , Nicu! Multa putere familiei sa treaca peste acest necaz! Imi pare nespus de rau !
12
4
Dumnezeu sa te odihneasca, Nicu! Nu are de ce sa te ierte. Ai fost un om bun si nu ai facut rau. De acum, da-ne putere si intelepciune sa iti ajutam cei doi copii...
16
4
Omul a fost omorat in Spitalul Judetean Cta de catre o doctorita rezident. L au operat de doua ori si l au trimis la Bucuresti cand nu au mai avut ce sa faca. I au atins pancreasul si l au lasat sa dea in septicemie. A intrat pe picioare si a iesit cu picioarele inainte. Familia sa nu lase crima medicilor nepedepsita!
16
7
De morti numai de bine....toti ajungem acolo. Omule viata ta este in cer..........
12
4
ce va mai alintati jighimelelor
7
17
Ce va mai place shaorma cu de toate Hahalerelor. Drum bun nea Nicu.
19
6
Sa le fie rusine tuturor ce comenteaza rautacios, un Dumnezeu avem toti. Daca nu cunoasteti omul din spatele articolului, nu mai comentati doar pentru meseria ce o avea.
24
7
pai toti mini pestii il plang pe facebook se vede acum cine cotiza la el.
9
17
D-le Redactor,omagiati toti cetateni acestui oras ...sau numai o anume categorie...sau oameni de rand n-au dreptul...Condoleate...
6
7
atunci nu-i problema. este intre bugetari. se stiu ei ce si cum.
4
7
Nu aveti nici un pic de compasiune fiinte fara suflet.Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace.Condoleante familiei
23
4
Macar stiti din ce cauza a murit omu asta?o mizerie de medic la omorat...
17
10
Esti un mare idiot....!!!
11
6
Ba,tu crezi ca ai speriat vreun politist cu ce ai scris acolo???
9
12
Mai ales cand esti pus sa aperi si sa aplici LEGEA. Asa ca incepeti sa constientizati de partea cui sunteti, voi politistilor, procurorilor, judecatorilor, avocatilor si notarilor care faceti rau prin faptul ca nu sunteti controlati si verificati de nimeni. Pe Dzeu nu aveti cum sa-l pacaliti. Si el plateste !
14
16
Totul se plateste!
8
15
Legea karmei
8
14
Dzeu sa-l ierte. Ar trebui sa ne intrebam, de fiecare data cand cineva pleaca, ce anume greseli - pacate a platit acea persoana prin acest sfarsit. Cu cat se greseste mai mult cu atat se plateste mai mult si mai repede. Se grabeste plata karmei. Realizand aceste lucruri, multi s-ar gandi de 2 ori cand ar gresi fata de ceilalti oameni, cand si-ar insusi voit ceeace nu li se cuvine, cand ar nedreptati pe cel de langa el. Caci toate se platesc aici pe pamant. Acum preiau plata si copiii. Pacat.
5
16

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920