REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

DOLIU în sportul și învățământul din Constanța! A murit Elena Buhaiev, fost inspector general școlar!

DOLIU în sportul și învățământul din Constanța! A murit Elena Buhaiev, fost inspector general școlar!

Replica API 10 august 2018 | 00:09 385

Elena Buhaiev, fost inspector general școlar și fost director al Clubului Sportiv Școlar nr. 1 Constanța, a încetat din viață.

Potrivit apropiaților, trupul neînsuflețit va fi depus, joi după-amiază, 9 august a.c., la Catedra Arhiepiscopală „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Constanța, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 11 august a.c., la Cimitirul municipal.

„Trist! După atletism și canotaj, acum și scrima trece prin durere! Elena Buhaiev a plecat dintre noi după o grea suferință! Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace! Colegii DJST Constanța și Elena Frîncu transmit sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de Mariana Solomon, director executiv al DJST Constanța.

Elena Buhaiev a cucerit medalia de bronz la Campionatul Mondial, în proba de spadă, a făcut parte din echipa CS Farul Constanța, a fost inspector de educație fizică și sport la Inspectoratul Școlar Constanța, ulterior inspector general școlar al ISJ Constanța, dar și director în Ministerul Educației.

„Partidul Mișcarea Populară își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a bunei noastre prietene și colege, Elena Buhaiev, președintă a Organizației Județene de Femei PMP Constanța. Elena Buhaiev a fost și va rămâne un exemplu de modestie și verticalitate. PMP Constanța își exprimă întreaga compasiune și susținere față de familia îndurerată. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au transmis reprezentanții Partidului Mișcarea Populară, Elena Buhaiev fiind membru al acestui partid.

Cotidianul „Replica de Constanța” transmite condoleanțe familiei și apropiaților.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de drumuri? Ca a murit soacra sefului. Cum stiu astia sa se aseze la toate capetele spectrului politic sa ciuguleasca etern de la stat...
0
0
Dumnezeu sa aiba grija si de sufletul ei pe lumea cealalta !
2
1
Dumnezeu sa o odihneasca!
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369