REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Doliu pentru diplomație - Unul dintre cei mai respectați ambasadori ai României a murit. Anunțul făcut de Radu Tudor

Doliu pentru diplomație - Unul dintre cei mai respectați ambasadori ai României a murit. Anunțul făcut de Radu Tudor

Replica API 19 noiembrie 2018 | 02:13 416

Unul din cei mai respectati diplomati ai Romaniei, ambasadorul Mihnea Constantinescu a murit azi noapte, la varsta de 56 de ani, la un spital din Nisa, anunta jurnalistul Radu Tudor pe blogul personal.

Născut în 1961, Mihnea Constantinescu era ambasador cu însărcinări speciale, reprezentant special al Guvernului României pe probleme de securitate energetică.

De-a lungul timpului a deținut în diverse guverne pozițiile de director al Cancelariei Primului ministru, consilier de stat sau consilier diplomatic, secretar de stat și director general pentru afaceri politice în cadrul Ministerului român al Afacerilor Externe.

În 2001 a fost reprezentant personal al Președinției în exercițiu a OSCE pentru Europa de Sud-Est în timpul președinției române, iar în 2003 a fost reprezentantul Guvernului român pe lângă Autoritatea Provizorie din Bagdad și consilier al MAE irakian.

Înainte de a intra în serviciul diplomatic, a fost cadru didactic al Universității Politehnice din București, domeniul inginerie nucleară, specializare în care a obținut și doctoratul.

„Dumnezeu să-l odihnească”, este mesajul lui Radu Tudor, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce asteptari poti avea de la un vidanjor de-al securistului turnator dan voiculescu! de kkat ca-i plina latrina 3.
0
0
Normal ca idiotii sa fie gelosi pe oamenii destepti. Chiar daca unul destept moare,dobitocii sunt invidiosi. Muriti si voi,dobitocilor,noi nu va vom critica dupa aia !
1
0
Cata luciditate a Regele Mihai la 94 de ani! Dupa sedinta consiliului regal din care facea parte Mihnea Constantinescu,Regele a declarat : ,,cu gandul la Romania timpurilor care vor veni,societatea romaneasca va avea nevoie de o carmuire sub semnul modestiei,bine cumpanita,cu principii morale,respect si mereu cu gandul la ceilalti".Si Nicolae,cu ,,principii morale,, se intoarce cu spatele in timp ce i se canta imnul regal la Cazino Sinaia.Nici imnul,simbolul regalitatii,nu il respecta.El doar plange duios pt impresie artistica.El se vrea al Romaniei dupa mintea lui de biciclist.
7
1
plang maimutele dupa el.
0
2
Cautare pe google si mihnea const. in foto din2014 in care pe fundal e alina maria binder.Mai la un dineu,mai la o donatie,un maraton...asa i-a bagat fata la pat printului nicolae.Si prostanul zice ca e iubire.Badaranul regal lipit cu binder o inseala in 2015 cu una din Brasov.Si da lupte s-o convinga pe femeie ca o ajuta cu bani sa faca avort ca asa e bine pt imaginea lui.Acum se vaita de ce i-a fost retras rangul de catre rege.Si binder l-a ,,casatorit,, ca asa era ordinul;ce fata il lua cu obligatii si scandaluri facute? spera si ea sa imparta mostenirea lui nicolae.asta e viitorul Romaniei
15
2
Inginerie nucleara,doctor,iti spun ceva prostane?Pe tine cine-o sa te planga sluga?
4
3
PITICULE te asteptam acasa.In rest tine-o asa, pupa dosul lui Felix.
4
0
Alt securist SIE plins de alt securist radu tudor
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367