REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Domnilor de la CJC, ce aveţi de gând? În HALUL ăsta se circulă pe ruta Năvodari - Constanţa!

Domnilor de la CJC, ce aveţi de gând? În HALUL ăsta se circulă pe ruta Năvodari - Constanţa!

Replica API 2 mai 2018 | 12:58 783

Transportul de persoane dintre Năvodari și Constanța este deja un subiect des întâlnit pe buzele năvodărenilor. Asta pentru că este din ce în ce mai aglomerat, iar oamenii acuză șoferii de excese. Microbuzul 23 de la GMS este arhiplin zi de zi, iar o femeie a reclamat, ieri, că a fost pusă să își țină ambii copii în brațe să intre mai mulți oameni în mașină, ținând cont că aerul abia mai era respirabil de la aglomerație. Femeia a publicat pățania pe Facebook pentru a atrage atenția conducerii și autorităților care efectuează controale că transportul între cele două orașe nu este în regulă.

"Știam că sunt șoferii cu capu pe GMS Năvodari-Constanța, 18:30, dar cum vrei tu eu singură să îmi iau copiii în brațe 2 fiind ca să îți mai stea ție un om jos în condiția că nu ai loc nici să te învârți. Concluzia: SĂ ÎMI IAU COPIII ȘI SĂ MERG ÎN CONSTANȚA PE JOS SAU CU JTA CĂ ACEȘTIA DE LA GMS NU DUC OAMENI CI SACI DE CARTOFI", a scris o mămică pe Facebook.

Reamintim că, anul trecut, după presiuni şi proteste, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa au dispus verificări pe acest traseu. A existat şi o idee, de înfiinţare a unui nou traseu. Ideea a fost respinsă, cu promisiunea conducerii CJC că nu se vor mai înregistra probleme în mijloacele de transport în comun şi că va fi monitorizată situaţia. Iată că... NU ESTE AŞA! Domnilor de la Consiliului Judeţean, ce aveţi de gând să faceţi?

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca i-a placut penis-ul
0
0
Raducule, vrei sa ajungi si la Inalta Curte de Casatie si Justitie?
0
0
dragi cetateni,mergeti la politie si la parchet si depuneti o plangere,puteti cere si daune,pentru ca viata si sanatatea v-au fost puse in pericol,retineti ora si numarul masinii
2
1
au ajuns unde si-au dorit. Suntem satui de politicieni, blazarea si nepasarea si-au faxut loc incet-incet in sufletele romanilor. Ei fura linistiti si noi stam si privim prostiti cum de duce tara de rapa
1
0
De la Navodari la Constanta gara, trebuie construita o linie de metrou prin Ovidiu si o linie de tranvai prin Mamaia.Autoritati ce mai stati ?;inctocmiti proiecte cu bani europeni.Continuati in timp pe ruta Basarabi si apoi Mangalia.
2
0
El se plimba cu Dusterele Localei Navodari !
3
0
... cum a fost pana in 2003 ! Pana atunci , 14 ani dupa '89 ... s-a putut ! Dar cum sa-si mai cumpere Tucan elicoptere si sa-i plimbe pe aia de la C.J. ?!...
6
0
Aici e de vina Primaru din Navodari ,pentru ca le mai da voie sa circule.GMS urile alea,sunt adevarate camicaze pe roti.INTERZICETI acele bombe pe roti pentru populatie
3
1
Dancu e de vina ca le tine spatele gms ului ca doar el a pus frana politiei sa i amendeze . Dc inca circula daca nu au autorizatii?de cand nu sau mai facut controale?
6
0
Asa se circula de cand lumea cacamash pe voi astia de la replica... si oriunde in lumea asta... se circula la fel ducetiva in india faceti reportaje acolo gunoaielor..
2
13

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218