REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis: preşedintele SUA menţionează tema gazelor naturale

Donald Trump, mesaj pentru Klaus Iohannis: preşedintele SUA menţionează tema gazelor naturale

Replica API 18 septembrie 2018 | 01:17 393

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a transmis Președintelui României, Klaus Iohannis, în calitate de gazdă a Summitului „Inițiativa celor Trei Mări”, un mesaj adresat participanților la Summitul de la București.

Vă prezentăm în continuare textul mesajului:

„Le transmit salutări participanților la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări 2018.

Anul trecut am avut onoarea de a susține un discurs la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări de la Varșovia, în Polonia. În cadrul vizitei mele, am reafirmat sprijinul ferm al Statelor Unite pentru Inițiativa celor Trei Mări și țelul nostru comun de extindere a infrastructurii, creștere a legăturilor de afaceri, consolidare a securității energetice și reducere a barierelor în calea unui comerț liber, echitabil și reciproc în Europa Centrală și de Est.

Inițiativa celor Trei Mări are un potențial enorm de a furniza rezultate în aceste domenii și în alte sectoare importante de cooperare. O nouă infrastructură energetică este esențială pentru susținerea unei integrări economice mai profunde, deschiderea accesului la noi piețe și diversificarea surselor de energie în întreaga regiune. Felicit România, Bulgaria, Ungaria, Austria și Slovacia pentru progresul înregistrat în sprijinirea diversificării energetice prin construcția de infrastructură pentru gazoducte.

Statele Unite sunt mândre să rămână partener în aceste eforturi prin exporturi de gaz natural lichefiat în această regiune de importanță strategică și prin participarea companiilor americane la Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări. La multe niveluri, țara noastră rămâne dedicată colaborării cu cele 12 state membre pentru continuarea extinderii infrastructurii energetice, de transport și digitale.

Transmit mulțumirile mele domnului Klaus Iohannis, Președintele României, pentru organizarea acestui important eveniment și domnului Rick Perry, Secretarul pentru Energie, pentru conducerea delegației americane. Aștept cu interes să aflu despre progresul nostru comun în noi proiecte de investiții și parteneriate de afaceri. Statele Unite se angajează să rămână un puternic aliat și partener în această Inițiativă pe măsură ce continuăm să ne concentrăm asupra dobândirii unei bogății și securități sporite în secolul al XXI-lea.

Vă doresc un forum productiv și încununat de succes.”

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca nu esti Pro USA inseamna ca esti rus si comunist psd ist,nu?sa iti fut copiii in cur ca voua asa va place pedofili cu numele Indiana Jones ,sa iti fut Zionistii incepand cu George Lucas si terminand cu Bill Gates
0
0
Numai pesedistii si rusii comenteaza?
0
1
Chevron si Exon sa faca bine si sa dea 30 % cel putin asta asa ca sa fim baieti si sa nu cerem ca Norvegia peste 70 % ca nu i pamantu' lu masa si nici a lu' tasu !Fuck You Rockefeller And Rothschild Fuck You Zionist pieces of shit
1
0
gazele din platoul continental le-a praduit tariceanu...de aceea "le-a cistigat" Romania
1
0
faci tot ce iti dicteaza uniunea americana ! nu esti roman , hai sictir !
1
2
le dam la americani degeaba noi sa fim teava sa creada ei nu le convine sa-si ia tot sa plece ca astea nu au mila de noi vad
1
1
e bine ca noi dansam dupa cum ne canta ei , cand se pune problema de eliminarea vizelor , ne da doua palme si ne trimit in cotet
2
1
Trump are interesul pentru tara lui,Iohannis pentru buzunarul lui. Trump este om de afaceri,Iohannis un fel de bisnitar de orasel micut,ajuns mare aiurea si plin de ifose de tigan cu BMW. Daca nu erau gazele alea Trump nu ar vorbi cu specimenul asta,ci doar cu oameni valorosi din Romania,nu neaparat politicieni.
2
2
Datile ajutorul in indeplinirea proiectelor ca si ei ne dau cel mai scump gaz
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614