REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Donald Trump, reacție FURTUNOASĂ după ce o opozantă a zis că și-ar dori să-l vadă în pușcărie

Donald Trump, reacție FURTUNOASĂ după ce o opozantă a zis că și-ar dori să-l vadă în pușcărie

Replica API 7 iunie 2019 | 00:00 227

Președintele SUA, Donald Trump, a afirmat despre Nancy Pelosi, președintele Camerei Reprezentanților de la Washington, că este o "persoană oribilă", după ce aceasta ar fi afirmat, în cadrul unei întâlniri private, că mai degrabă ar prefera să îl vadă pe Donald Trump "la închisoare", decât destituit, scrie stiripesurse.ro

"Am încercat să ma comport frumos cu ea pentru mi-ar fi plăcut închei unele acorduri", a declarat Trump pentru Fox News, acuzând-o pe Pelosi "este incapabilă să încheie acorduri", informează postul postul CNN.

"Este o persoană oribilă, vindicativă, josnică", a adăugat președintele.

Potrivit presei americane, Pelosi ar fi afirmat, în cursul unei ședințe private pe tema posibilității inițierii procedurii de destituire a liderului de la Casa Albă, la care au participat o serie de politicieni democrați, că ar prefera să îl vadă pe Donald Trump la închisoare.

"Nu vreau să-l văd destituit, vreau să-l văd la închisoare", ar fi afirmat Pelosi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I believe him
0
2
Eu puteam sa-i bag pe toti in puscarie, dar daca m-ati inlaturat, acum fura toti fara frica de nimic. Eu voiam sa le confisc averea extins, acum voi nu mai scoateti 1 leu de la ei. Dracnea v-a ras in nas spunand de la inceput ca nu da 1 ban inapoi la stat. Pe el l-ati vrut, ati preferat infractorii sa va conduca, nu oamenii cinstiti. Eu de una singura m-am luptat cu mafia, voi vreti insa penali, asa ca nu va mai plangeti.
0
2
Eu vreau ca toata romania sa fie in puscarie iar eu sa le fur copii si casele.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108