REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Donald Trump se consideră nevinovat în afacerea 'Ucraina' și cere oprirea anchetei Camerei Reprezentanţilor

Donald Trump se consideră nevinovat în afacerea 'Ucraina' și cere oprirea anchetei Camerei Reprezentanţilor

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:00 229

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat miercuri seară că nu a cerut "nimic" din partea Ucrainei, astfel că audierile Camerei Reprezentanţilor trebuie să fie oprite, informează site-ul agenţiei Associated Press, potrivit MEDIAFAX.

Donald Trump a declarat că mărturiile din Camera Reprezentanţilor indică faptul că el nu a condiţionat acordarea asistenţei financiare destinate Ucrainei.

"Nu am vrut nimic" din partea Ucrainei, astfel că procedurile din Camera Reprezentanţilor "trebuie să se încheie", a afirmat Donald Trump.

Camera Reprezentanţilor, aflată sub controlul opoziţiei democrate, a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor a trimis citaţii prin care le solicită unor membri ai Administraţiei de la Washington participarea la audieri şi furnizarea documentelor referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina. Ca reacţie, Comisia pentru Afaceri Judiciare din Senatul SUA, în care republicanii deţin majoritatea, a anunţat lansarea unei anchete privind presupuse acte de corupţie în Ucraina.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367