REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Donație de la voluntarii LIONS către Spitalul Județean Constanța

Donație de la voluntarii LIONS către Spitalul Județean Constanța

Replica API 22 iulie 2019 | 02:06 544

Întotdeauna o inima mare poate face lucruri minunate, însa imaginați-vă ce pot face inimile a 1.500 de oameni? Numai lucruri bune și frumoase pentru cei care se află în suferință sau la ananghie. Voluntarii LIONS au intrat în posesia unor alimente din gama HIPP, dedicate copiilor de 0-2 ani și le-au donat către Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Atunci când îți dorești cu adevărat orice este posibil, iar voluntarii din Clubul Lions își doresc foarte mult să îi ajute pe toți cei care sunt la început de drum sau au nevoie de un sprijin de-a lungul vieții lor. Când oamenii cu o inimă mare se întâlnesc numai lucruri frumoase se întâmplă. Încă din 1992, voluntarii din Constanța conlucrează pentru ca bătrânii, copiii care suferă de diabet sau nevăzătorii să aibă parte de lucruri minunate și să poată cunoaște și partea frumoasă a vieții.

Voluntarii Lions au donat alimentele din gama Hipp către Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța deoarece consideră a fi cel mai bun loc de pe teritoriul Dobrogei unde aceste produse pot fi folosite de către cei care chiar au nevoie de ele și unde pot fi distribuite cel mai ușor către copii.

Sâmbătă, 20 iulie a.c., într-o zi cu semnificație religioasă (Sf. Ilie), voluntarii din cadrul clubului Lions au ales să aducă zâmbetul pe buzele copiilor din cadrul secție de pediatrie a spitalului din Constanța.

„Aceasta este o zi de care ne vom aminti cu siguranță și vor mai urma multe ca acesta. Mulțumiri speciale Lions Club București Decan, partener în această acțiune, președintelui de regiune București - Ciprian Iosep și președintelui Lions Club București Decan – Raluca Nita pentru promptitudinea cu care au acționat în identificarea nevoilor comunității și distribuirea produselor acolo unde este nevoie de ele. LIONS Club Constanţa este o organizație de voluntariat, având în prezent membri din tot spectrul profesional şi care, alături de alţi peste 1,4 milioane de voluntari din mai mult de 200 ţări, face parte din marea familie LIONS Club Internațional, care acum doi ani a celebrat 100 de ani de la înființare. Motto-ul asociaţiei este „WE Serve”, (Noi servim), iar proiectele LIONS Club Constanţa s-au îndreptat, în cei 27 ani de activitate, cu precădere către domenii precum educaţia, tinerii, mediul, vârstnicii, dar şi către problemele de vedere, deopotrivă la copii şi la adulţi, atât ca prevenţie, cât şi ca tratament”, a transmis Cătălin Mihai Anghel, președintele Lions Club Constanța.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si ce doresc in schimb acesti voluntari pentru produsele Hipp ?????
0
0
Vand costum de oaie marime ideala si universala grantata pt orice forma de lup!Ne puteti gasi la orice sediu LIONS din Europa sau Rotary si Rotaract
2
1
frumoasa initiativa.acu tre doar sa fie lasate sa expire sa se strice ca sa fie in tonul celor de la sf andrei.inteleg ca firma care asigura mincarea bolnavilor in spital da spaga grasa fecalei GRASA CATALIN dar sa vedem acumaaa.ce se va face va da acele alimente NEexpirate.nuuuu nu se poate.MARS SLUGOIULE facator de flatulente.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920