REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Donaţie de o mie de cărţi, pentru elevii din judeţ, în prezenţa Principesei Margareta şi a Principelui Radu ai României

Donaţie de o mie de cărţi, pentru elevii din judeţ, în prezenţa Principesei Margareta şi a Principelui Radu ai României

Replica API 18 octombrie 2017 | 00:00 322

Donațiile de carte din cadrul programului național de lectură „Cărțile copilăriei”, inițiat de Asociația Curtea Veche, revin în județul Constanța. Cu sprijinul companiilor Ameropa Grains, Azomureș și Chimpex, reprezentanții asociației vor vizita duminică, 22 octombrie, și luni, 23 octombrie, elevii din comuna Albești și de la Colegiul Național de Artă „Regina Maria” din Constanța, cărora le vor oferi 1.000 de volume potrivite vârstei lor.

Evenimentele vor avea loc în prezența Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta și Principele Radu ai României, ocazie cu care copiii vor primi volumul „Margareta a României. O principesă în serviciul Țării regăsite”, titlu nou lansat în colecția “Regii și reginele noastre” apărută la Curtea Veche Publishing care prezintă povestea membrilor Familiei Regale a României pe înțelesul celor mici. Citind „Margareta a României.

„Suntem conștienți că acțiunile pe care le derulăm în cadrul acestui program nu sunt în zadar, chiar dacă la prima vedere reprezintă o picătură într-un ocean. Ne bucurăm că am reușit să implicăm toate companiile grupului Ameropa din România în acțiunea din județul Constanța, o dovadă că educația reprezintă pentru noi o prioritate. Zonele rurale își pot găsi resurse de dezvoltare chiar și în paginile unei cărți dăruite unui elev, atâta vreme cât întreaga comunitate înțelege că educația reprezintă o șansă la o viață mai bună.” a declarat domnul Ovidiu Maior, purtător de cuvânt, Azomureș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Chimpex !
0
0
se vede din comentariu ca nu te duce mintea si nici nu ai treaba cu cartile
1
0
scoateti satanele de aici.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102