REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DONE a GĂSIT SOLUȚIA pentru RELOCAREA magazinului DOVI!

DONE a GĂSIT SOLUȚIA pentru RELOCAREA magazinului DOVI!

Replica API 17 octombrie 2021 | 22:56 3678

Afaceristul Viorel Done se pare că a găsit o soluție pentru relocarea magazinului, dar și a spațiilor pe care este obligat să le demoleze. Povestea magazinului Dovi a devenit cunoscută în anul 2016, când, în urma unui control al Poliției Locale, societatea a fost sancționată cu amendă în valoare de 1500 lei, după ce ar fi efectuat mai multe lucrări de extindere a spațiului pe care îl deține, lucrări efectuate nelegal. În cursul lunii septembrie a anului curent, Viorel Done obținuse o autorizație de desființare a celor patru corpuri edificate ilegal. Totul bine și frumos, iată că, omul de afaceri pare să fi găsit soluția perfectă pentru mutarea spațiilor. Mai exact, la 2 minute mai departe decât locația actuală. Astfel, în cursul zilelor trecute, societatea a obținut de la Primăria Constanța un certificat de urbanism ce prevede realizarea modificărilor de fațadă pentru corpurile C1, C2 și C4.

Viorel Done, controversatul afacerist de la malul mării, devenit cunoscut datorită chioșcului Dovi, de pe Bulevardul Tomis, pare să fi găsit soluția perfectă pentru mutarea magazinului Dovi. Asta, după ce, în cursul lunii septembrie, a fost dispusă măsura de desființare a lucrărilor executate ilegal. Astfel, în cursul zilei de vineri, 10 septembrie a.c., Primăria Municipiului Constanța a eliberat o autorizație de desființare pentru societatea Dovi Import Export SRL, de pe Bulevardul Tomis, numărul 122, ce prevede demolarea corpurilor C1, C2, C3, C4.

Așadar, așa cum prezentam anterior, societatea a obținut în cursul zilei de joi, 14 septembrie a.c., un certificat de urbanism. Afaceristul s-a interesat de reglementările urbanistice ale terenului localizat pe bulverdul Tomis, numărul 124. Conform documentului emis de municipalitate, societatea intenționează să realizeze modificări la fațadă la corpul C3 și C2, modificări interioare la corpul C1 și schimbare formă acoperiș la corpurile C1 și C4.

Magazinul Dovi a intrat de nenumărate ori în atenția oamenilor legii

Vă reamintim că, magazinul Dovi, situat pe Bulevardul Tomis, a constituit de-a lungul timpului atenția autorităților. Motivul fiind faptul că Done a pus la punct o afacere prosperă cu ţigări de contrabandă, care a mers mulţi ani... până în 2014, când a fost condamnat definitiv, pentru contrabandă cu ţigări şi înşelăciune. Cât despre firma lui Done, respectiv, SC Dovi Import Export SRL Constanţa, aceasta a fost obligată la plata sumei de 150.000 lei, magistraţii dispunând, totodată, suspendarea suspendarea oricărei activităţi de comerţ ce presupune operaţiuni cu ţigarete sau tutun pe o durată de 3 ani.

Mai multe despre acest subiect puteți citi aici: Viorel DONE DESFIINȚEAZĂ mai multe spații de pe TOMIS, după ce le-a construit fără AUTORIZAȚIE

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu si cu Done Viorel facem 69 si ne sugem bananele
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218