REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Donna din Beverly Hills, 14 ani de căsnicie, cinci copii şi multe lupte financiare

Donna din Beverly Hills, 14 ani de căsnicie, cinci copii şi multe lupte financiare

Replica API 25 mai 2020 | 14:01 1690

Actriţa Tori Spelling, în vârstă de 47 de ani, s-a născut într-una dintre cele mai bogate familii de la Hollywood. A devenit faimoasă la nivel mondial datorită rolului din seria de succes „Beverly Hills”. Ani mai târziu, viaţa ei a luat o întorsătură neaşteptată, iar acum se luptă cu problemele financiare.

Tori Spelling

Tatăl ei este celebrul producător de televiziune Aaron Spelling, aşa că tânăra Tori şi-a petrecut anii de tinereţe într-un lux incredibil. A crescut în Los Angeles, într-o vilă cu 123 de camere, care se întinde pe mai mult de 56.000 de metri pătraţi. Cu toate acestea, ea s-a străduit să-şi găsească drumul şi să rămână pe linia de plutire, scrie okmagazine.ro.

A avut implicată în numeroase scandaluri de-a lungul anilor şi a devenit regina controverselor. Personajul Donna Martin din serialul „Beverly Hills” i-a adus faima şi astfel au început necazurile. Aaron Spelling a negat că ajutat-o să obţină rolul, deşi era producătorul serialului.

A dat o audiţie pentru rolul Andreea, dar Donna s-a potrivit mai bine până la urmă. Toate cele 10 sezoane ale producţiei au avut un succes imens, iar asta a ajutat-o pe Tori să se separe de familie din punct de vedere financiar. Când serialul s-a încheiat definitiv, în 2010, Tori a continuat să trăiască viaţa luxoasă de la Hollywood şi, ulterior, a experimentat primele ei probleme cu banii. Cu toate acestea, nu i-a cerut ajutorul tatălui ei.

Într-o carte din 2013 „Spelling It Like It Is”, blonda a scris că i-a fost greu atunci. Nu cunoscuse niciodată o viaţă fără lux şi nu putea să renunţe la multe lucruri, chiar dacă ştia că nu este în regulă. Adesea se muta de la o casă la alta, pierzând milioane în aceste tranzacţii.

În plus, nu s-a văzut niciodată în postura fetei bogate, al cărei tată plăteşte pentru tot, şi a dezvăluit că ar prefera falimentul înainte ca acest lucru să se întâmple. Pentru a reveni pe picioarele ei, a acceptat roluri în „Scary Movie 2” şi filme pentru televiziune „A Carol Christmas” şi „Hush”.

În 2004, ea s-a căsătorit cu actorul Charlie Shanian, dar au divorţat în 2006. Pe platourile de filmare de la „Mind Over Murder”, l-a cunoscut pe cel de-al doilea şi actualul ei soţ, Dean McDermott. S-au căsătorit în 2006 şi sunt împreună de atunci. În acelaşi an, ea şi-a pierdut tatăl. Deşi averea acestuia era estimată la 500 de milioane de dolari, actriţa şi fratele ei, Randy, au primit doar 800.000 de dolari de fiecare. Restul s-au dus la mama lor, cu care Tori nu a fost niciodată în relaţii bune. Tori îşi aminteşte şi acum de un prânz în familie când tatăl ei i-a spus că va fi bine, pentru că el a avut grijă de toate.

După ce a născut primul ei copil, problemele financiare au devenit tot mai mari. Actriţa şi soţul ei au astăzi cinci copii. Când American Express i-a intentat un proces de 38.000 USD, mama ei i-a oferit ajutorul. Tori a făcut tot ce a putut pentru a câştiga bani, aşa că a început să îşi expună familia şi viaţa privată în diferite reality- show-uri. De asemenea, a înfăţişat-o pe Donna într-o continuare a serialului „Beverly Hills”.

Ultima lovitură financiară pe care blonda a primit-o a fost un proces fiscal, pentru 259.000 de dolari, pe care îi avea de achitat către stat. În 2011, Tori şi Dean şi-au vândut casa pentru a achita datoria. În 2016, Dean abia a scăpat de închisoare, asta după ce nu i-a plătit pensia fostei sale partenere de viaţă.

Recent, au achiziţionat o vilă de 3,7 milioane de dolari, dar au datorii mari de plătit. Amândoi lucrează la un nou reality show acum şi au contracte mari, aşa că lucrurile s-ar putea îndrepta. Dean şi Tori spun că toate aceste lupte le-au sudat relaţia şi că cei 14 ani de căsătorie i-au unit şi mai mult, i-au făcut să fie acolo unul pentru celălalt.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614