21.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XX Nr. 6135
21.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XX Nr. 6135

Dorian Popa, din nou pe mâna medicului estetician!

Replica API 18 august 2022 731

Dorian Popa continuă șirul intervențiilor de ordin estetic. Artistul va ajunge din nou în cabinetul medicului estetician pentru că are în vedere o altă îmbunătățire pe care vrea să o aducă aspectului său. Iată despre ce este vorba.

Dorian Popa

Dorian Popa a cheltuit mai bine de 50.000 de euro pe operațiile estetice

Dorian Popa pune mare preț pe modul în care se prezintă fanilor. Petrece ore bune la sala de sport și nici intervențiile estetice nu îi sunt străine.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Solistul a cheltuit zeci de mii de euro pentru a arăta așa cum îl știm astăzi. Fațete dentare, injecții cu acid hialuronic, conturarea mandibulei sunt doar o parte dintre intervențiile pe care Dorian Popa le-a bifat până în prezent.

Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor esteticieni

Artistul le-a mărturisit fanilor că va ajunge din nou în cabinetului medicului pentru un implant de păr la nivelul scalpului. În trecut a mai apelat la această procedură la nivelul frunții și pentru barbă. Și de această dată ia în considerare o mică intervenție și la nivelul bărbii pentru ca ea să aibă un plus de desime.

„Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cap implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult”, le-a povestit Dorian fanilor.

Dorian Popa și-a clădit un adevărat imperiu

Dorian Popa a devenit cunoscut în urmă cu mai bine de un deceniu și de atunci a reușit să-și clădească un adevărat imperiu, alături de femeia pe care o iubește: Claudia Iosif. Artistul locuiește într-o vilă superbă, iar recent și-a achiziționat un autoturism la care mulți nu ar putea decât să viseze, în valoare de peste 280.000 de euro.

Dorian Popa nu face bani doar din muzică, ci și din activitatea de pe social media, acolo unde este urmărit de peste 2 milioane de oameni. În plus, artistul distribuie vlog-uri interesante pe canalul personal de Youtube și găsește mereu modalități de a-și amuza fanii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

ati mai facut un p***t pizdificat vedeta.
1
0
Buhait mai este! Are fata de alcoolist!
1
0
se baga si asta la cutit ca pizzdele botoxate si siliconate . un papagal obosit
1
0
Muschii mei minte nu are!
0
0
albirea gingiilor nu a dintilor. Si sa vedem daca scapa de rapanul dintre degete.
1
0

Monden

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914