REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Dorian Popa se lansează în afaceri. În ce domeniu vrea să activeze artistul

Dorian Popa se lansează în afaceri. În ce domeniu vrea să activeze artistul

Replica API 19 septembrie 2021 | 00:00 996

Dorian Popa, unul dintre cei mai apreciați artiști ai României, vine cu o surpriză de proporții pentru fanii săi. Cântărețul se simte mai pregătit ca niciodată să se lanseze în lumea afacerilor. Deși a mai vorbit în trecut despre acest vis al său, acum totul este real, astfel marele său obiectiv a fost îndeplinit. Iată în ce domeniu vrea să activeze artistul.

Dorian Popa

Dorian Popa nu ratează ocaziile în care să își uimească fanii! Artistul plin de viață și mereu în formă și-a obișnuit deja admiratorii cu toate investițiile de sute de mii de euro, cu care nu se sfiește să se mândrească în fața lumii, scrie spynews.ro.

După ani grei de muncă, dar și cu ajutorul atitudinii pozitive și mereu dinamice, Dorian Popa își mai îndeplinește încă un vis. Ei bine nu este vorba de vreo mașină de lux sau un ceas care ajunge la sume colosale, ci de artistul este mai pregătit ca niciodată să intre în lumea afacerilor.

Dorian Popa și-a surprins, din nou, fanii cu o investiție la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Artistul este hotărât să intre în afacerile imobiliare și deja visul său este aproape îndeplinit. Artistul și-a construit o casă în Domnești, în apropierea Bucureștiului, iar apoi a investit bani și în mai multe hectare de teren pentru a ridica un complex rezidențial de locuințe. Proiectul lui e în plină desfășurare, însă deja s-a gândit cu cât va vinde locuințele.

Celebrul vlogger este cât se poate de hotărât să intre în afacerile imobiliare și nu oricum, ci în mare forță așa cum obișnuiește de fiecare dată. Dorian Popa a recunoscut în repetate rânduri că a reușit să strângă sume frumușele de bani, fie din muzică, fie din vloggurile sale zilnice, iar acum este momentul pentru o investiție grea.

"Casele le construiesc din bănuţii mei pe care îi strâng şi îi agonisesc, pentru a nu-i lăsa în bancă pentru că ştiu că nu este una dintre cele mai bune opţiuni business şi la vânzări o să dau drumul abia când ne vom apropia de final. Deocamdată suntem în stadiul de închis casele la roşu, urmează să punem acoperişul şi termopanele la toate casele, ca să ne ferim de intemperiile vremii şi să ne putem apuca de lucrat la interior. O căsuţă ar trebui să iasă undeva la 140.000-150.000 de euro”, a mărturisit acesta în cadrul unei emisiuni TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu maimutoiul asta?!
6
0
Se lanseaza in coprocultura
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614