REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dorin Colidiuc a câştigat, definitiv, procesul cu IPJ

Dorin Colidiuc a câştigat, definitiv, procesul cu IPJ

Replica API 7 decembrie 2011 | 00:00 591

Conducerea Poliţiei Constanţa, în încurcătură: îl înlocuieşte pe Manea sau înfiinţează şi al treilea post de adjunct?

Conducerea Poliţiei Constanţa, în încurcătură: îl înlocuieşte pe Manea sau înfiinţează şi al treilea post de adjunct?

Fostul adjunct al IPJ Constanţa, comisarul-şef Dorin Colidiuc, a câştigat, definitiv şi iervocabil, procesul cu MAI şi cu IPJ Constanţa. După cum ne-a declarat, se pare că se pregăteşte să revină la şefia IPJ, pentru a-şi relua funcţia pierdută după ce a fost destituit.

"Am câştigat de 2 luni. Prima dată am câştigat în noiembrie 2010, pe fond, iar acum 2 luni am câştigat din nou, în recurs. În continuare, aştept să intru în legalitate, să se pună în executare hotărârea judecătorească. Nu depinde numai de mine ce se va întâmpla, pentru că nu ştiu ce fac ei în laboratoarele lor", ne-a declarat Colidiuc. El a fost destituit din funcţie din cauza unor abateri descoperite de superiori, locul său fiind preluat, prin concurs, de comisarul-şef Camil Manea, venit de la DGA.

De precizat că, în ultima perioadă, fostul adjunct al IPJ Colidiuc a activat în cadrul Serviciului Antidrog Constanţa.

Contactat de Replica, Manea a precizat că nu ştie ce va urma, în sensul că totul depinde de decizia de la "centru". El a dat de înţeles că nici nu ţine de funcţie, dacr că nici nu este corect să plece în condiţiile în care a susţinut un concurs pentru obţinerea postului.

Seful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Valentin Burlacu, s-a arătat nemulţumit de situaţia creată, afirmând că doar ce reuşise să îşi facă o echipă la conducerea instituţiei. Burlacu nu a putut să precizeze cu exactitate ce se va întâmpla cu funcţia deţinută momentan de Manea, dar câştigată în instanţă de Colidiuc.

D.A., A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102