REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Dorinela Irimia a oferit cadouri elevilor din comuna Saraiu

Dorinela Irimia a oferit cadouri elevilor din comuna Saraiu

Replica API 15 septembrie 2021 | 22:45 1264

Primarul comunei Saraiu, Dorinela Irimia, a participat și în acest an la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Şcoala Generală „Nicolaie Maraloi” Saraiu.

Am participat luni, cu aceeaşi emoţie ca în fiecare „Septembrie, luni!”, la festivitatea de deschidere a noului an şcolar la Şcoala Generală „Nicolaie Maraloi” Saraiu .

Am transmis tuturor copiilor încurajarea administraţiei publice locale de a persevera în a învăţa cât mai mult şi cât mai bine, în aşa fel încât, peste ani, micuţii de azi să devină pilonii de bază ai comunei noastre aflate în continuă dezvoltare.

Am spus elevilor că trebuie să conştientizeze importanţa acestor ani de şcoală, pentru că ei sunt baza realizării lor profesionale şi personale de mai târziu! Am mulţumit minunaţilor noştri dascăli, pentru eforturile depuse zi de zi în luminarea copiilor şi în pregătirea lor conştiincioasă, pentru ca ei să poată lupta mai apoi cu greutăţile vieţii!

Am îndemnat părinţii şi bunicii să aibă încredere în copii şi nepoţi , să le insufle curaj şi pasiune pentru învăţat, pentru a-şi duce la bun sfârşit şi cu rezultate foarte bune activitatea şcolară din acest an! Am reamintit tuturor, elevi, dascăli şi părinţi, că voi fi şi în continuare alături de ei, ca şi până acum, iar Primăria și Consiliul Local vor sprijini unităţile de învăţământ din comuna Saraiu în toate problemele cu care se confruntă!

Mulţumesc deopotrivă elevilor, cadrelor didactice, părinţilor şi bunicilor! Succes, inspiraţie și putere de muncă în noul an şcolar!”, a transmis Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218