REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Joi, 18 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6794
26.9° Constanța Joi, 18 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6794
 

Doru Colgiu, de la Mangalia, pus sub control judiciar! Vezi ce interdicții are!

Doru Colgiu, de la Mangalia, pus sub control judiciar! Vezi ce interdicții are!

Mirela PASCAL, Mariana MURAT, Deria ISLEAM 10 iulie 2024 | 14:00 5568

Doru Colgiu, directorul Goldterm Mangalia, a fost adus în fața judecătorilor care vor decide, astăzi, dacă-l plasează în arest preventiv sau nu.  Instanța a decis punerea sub control judiciar a lui Dorinel Colgiu, pentru 60 de zile. Potrivit informațiilor noastre, procurorii DNA vor face apel la această hotărâre.

Doru Colgiu, de la Mangalia, pus sub control judiciar! Vezi ce interdictii are!Doru Colgiu

Update: Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis punerea lui Dorinel Colgiu sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. În această perioadă Colgiu trebuie:

a. să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţă ori de câte ori este chemat;

b. să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;

c. să se prezinte la organul de poliţie în a cărui rază teritorială domiciliază, organ desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau de câte ori este chemat;

d. să nu depășească limitele teritoriale ale României, decât cu încuviinţarea prealabilă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie Serviciul Teritorial Constanţa sau a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată;

e. să nu îşi desfăşoare activitatea în cadrul SC Goldterm Mangalia SA. De asemenea, instanța a decis punerea în libertate a lui Dorinel Colgiu.

Colgiu e acuzat că  ar fi solicitat sume de bani de la diverși agenți economici, fiind prins asupra sa cu suma de 60.000 de lei. Dorinel Colgiu ar fi fost săltat de pe stradă în cursul zilei de marți, 9 iulie 2024, de către ofițeri judiciari.

Potrivit informațiilor noastre, ar fi implicați și doi funcționari din Primăria Mangalia, respectiv Ana Maria Gheorghe, directoarea Direcției de Turism și George Călin, city-managerul Mangaliei. Denunțătorul ar fi un comerciant care avea o afacere în stațiunile din jurul Mangaliei.

După ce a fost dus  la sediul Poliției Mangalia, Colgiu a fost audiat de către procurorii DNA, iar miercuri 10 iulie, a fost prezentat Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Doru Colgiu, de la Mangalia, pus sub control judiciar! Vezi ce interdictii are!

Video 1:

Video 2:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu ce procent a castigat iar primarul Manglaliei?
3
2
Un spagar ordinar, nu intrai la el fara 1000 euro
9
1
Când primarul Mangaliei cobora din aceeași mașină cu Piciu și se înconjoară de interlopi … oraș fără viitor
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510