REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Dosar penal în cazul femeii pălmuite pe o plajă din Mamaia: agresorul a fost identificat şi amendat!

Dosar penal în cazul femeii pălmuite pe o plajă din Mamaia: agresorul a fost identificat şi amendat!

Replica API 18 august 2015 | 13:57 231

Se aşteaptă plângerea

Se aşteaptă plângerea

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Constanţa s-a autosesizat cu privire la incindentul de pe plaja din Mamaia, când o femeie a fost pălmuită pentru că a avut “tupeul” să-şi întindă prosopul în faţa şezlongurilor. Oamenii legii au demarat cercetările şi imediat l-au indentificat pe agresor. Este vorba despre Emmanoil Daniel Chatzakis, de 19 ani, din Bucureşti, care a fost amendat de poliţişti cu 200 de lei. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal in rem, victima având timp de a depune plângere în termen de 90 de zile.

În plus, şi Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta Dunării, a avut o reacţie, menţionând că regretă ce s-a întâmplat. “Din păcate, asta arată că un asemenea incident, deşi izolat, este real. Sancţiunile din partea DADL se impun. Scuzele publice din partea operatorului de plajă ar fi de aşteptat. Şi binevenite. Ca gest din care să înţelegem că se dezice de comportamentului angajatului respectiv şi că regretă această situaţie. Mă simt datoare să declar public că regret că s-a putut întâmplă asta pe Litoralul românesc, şi mă bucur că vorbim doar de cazuri izolate. Respect munca, eforturile, sacrificiile şi investiţiile operatorilor serioşi şi corecţi de pe Litoralul Românesc şi din turismul românesc, fie că vorbim de hotelieri, proprietari de structuri de alimentaţie publică şi agrement, operatori de plajă sau de turism montan sau balnear. Noi toţi trudim din greu că să promovăm vacanţele în România!”, a spus Corina Martin pe Facebook. Reamintim că un scandal de proporţii a izbucnit pe plaja Alandala din Mamaia, zilele trecute. Totul a pornit de la faptul că mai mulţi turişti au avut “tupeul” de a întinde un prosop în faţa şezlongurilor. Atunci şi-a făcut apariţia Emmanoil Daniel Chatzakis care le-a spus să plece. A urmat un schimb de replici, moment în care acesta a început să strige către o femeie, respectiv Ioana Dumitrache, de 56 de ani, din Slobozia: “Bre, nu fi obraznică!” şi apoi a scuipat-o. Femeia a ripostat, dar s-a trezit cu o palmă zdravănă. Imaginile au fost surprinse de o persoană aflată la faţa locului, care le-a postat pe internet.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102