REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dosar penal pentru un bărbat din Mangalia care a MINŢIT că nu a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID 19

Dosar penal pentru un bărbat din Mangalia care a MINŢIT că nu a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID 19

Replica API 27 martie 2020 | 17:23 5542

La data de 27 martie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Mangalia au fost sesizați de către Spitalul Municipal Mangalia cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi prezentat, în data de 25 martie a.c., la Spitalul municipal Mangalia, împreună cu fiul său, de 13 ani și ar fi declarat, în mod fals, că nu a intrat in contact cu alte persoane suspecte / diagnosticate cu acest virus, deși sotia sa fusese anterior diagnosticată pozitiv cu virusul COVID 19 și se află internată la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, de pe data de 24 martie a.c.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și fals în declarații.

Cu privire la aceste aspecte au fost informati si reprezentanții D.S.P. Constanta.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Femeia era angajata la Kaufland, iar kaufland nu a facut dezinfectie si nu a inchis magazinul! Va dati seama ca si ceilalti angajati au intrat in conract cu aceasta femeie si inca lucreaza acolo.
0
0
Poza este din Medgidia
2
0
Poate face dreptate virusul asta ca pe baza justitiei pauza.
2
1
Petcu Octavian si Mirela din Neptun
8
2
din cauza ordonantei nu mai avem unde sa vindem marfa furata si avem datorie la droguri la Tati si la Potoi de la moara dar trebuie sa ajungem ca noi santem invicibili noua nu ne face politia nimic santem cei mai smecheri
6
2
Poza este din centrul Mun.Medgidia nu din Mangalia
6
0
Au fost in Spania si nu au respectat regulile de izolare, clar.Dar Kauflandul care i-a dat concediu sau liber cum a primit-o la serviciu cand venea dintr-o zona de risc?Si daca pe 24 ea s-a internat, DSP-ul de ce nu a luat imediat masurile de izolare sau carantina pentru membrii familiei, astfel incat ei sa nu poata circula liberi?Aici sunt mai multi vinovati.Deci nici nu vreau sa ma gandesc cate persoane au intrat in contact cu angajata de la Kaufland si cu sotul ei.Iresponsabili.Pai, daca legea le intocmeste dosar penal,sa se considere parte civila si cei infectati de la ei.
11
1
Problema mai mare este ca sotia lucra la Kaufland,de aici pleaca spaima si temerea noastra.Au fost in Spania si nu au declarat, au mintit.Asa suntem noi,spirit cific 0,demnitate si omenie 0.Noi ne stim doar drepturile,suntem experti in asta,atributiile le luam in ras.Tara si popor de rahat!
10
1
Domnilor de la "fortele de ordine" sunt acum mai multe amenzi decat cazurile de coronavirus.Mai aveti hartie sau va trebui sa importati din China?
8
1
ce vina are copilul?tacsu e animalul.
15
1
Dati afara din spital, toti 3, incuiati intr-o camera si descuiati peste 3 sapt. Sa nu aiba acces la tratament pt ca au expus medicii.
14
1
Stie cine e persoana asta ?
7
2
Ce gunoi de om, fute-te-ar cainele
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367