REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Dosar penal. Primarul din Ciobanu, acuzat că a îndrumat un bătrân cum să voteze

Dosar penal. Primarul din Ciobanu, acuzat că a îndrumat un bătrân cum să voteze

Replica API 25 noiembrie 2019 | 02:56 571

Tudorel Gurgu

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal în rem după ce un membru al secției de votare din Ciobanu a sesizat că primarul Tudorel Gurgu ar fi intrat în secția de vot împreună cu un bătrân imobilizat în scaunul cu rotile și l-ar fi îndrumat cum să voteze.

Ce spun polițiștii!

În jurul orei 11.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați de către un membru al secției de votare nr. 391 din cadrul Liceului Tehnologic Ciobanu cu privire la faptul că primarul localității Ciobanu ar fi însoțit la secția de votare un bărbat de 73 de ani, imobilizat în scaun cu rotile, și ar fi intrat cu acesta până la cabina de votare unde, profitând de perdeaua întredeschisă, ar fi observat procesul de votare și l-ar fi îndrumat cum să voteze.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violare a confidențialității votului.

Contactat pentru un punct de vedere, primarul nu a dorit să facă declarații.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
M-AM KAKAT SA-MI SUGI HEMOROIZII SUSTINATOR LU BEICA
0
0
Cum dracu este pestele asta primar ?
2
0
Sa-I sugi ciorapii lui Beica !
1
0
Nadrag il bate in alegeri pe ionescu cu 35%peste
5
0
SI SEFUL SPITALULUI HARSOVA DOMNUL FANICA BEICA NEA SPUS SO VOTAM PE MWIORICA DRACILA SA IASA PRIMAR TUDORICA ISMANA
2
3
bagamias pula in gura lui de peste jegos
8
0
un nou dosar penal care se va finaliza ca si restul dosarelor penale incasate de acest individ care este mai presus de lege cu NUP.Hai ca ne ma cam saturat de justitia asta nedreapta cat despre acest individ cu un trecut josnic si studii de cacat cam asta este imaginea psdeului la acesta ora.daca vor pierde alegerile se cheama harachiri,ss au eutanasiat singuri cu mainele lor.la cat mai multe dosare domnule primar gurgu .stai linistit justitia doarme in papuci!
7
0
si cu ce te incalzeste pe tine ma domnule profesor daca e scris corect sau nu? hai sa iti explic.pentru oamenii prosti si foarte prosti trebuie sa scri si vorbesti corect ca sa priceapa ca altfel nu inteleg.pai de asta tara e praf prietene ca vacari ca tine se uita daca vobeste lumea corect si ajung sa o ia la nas de la toti profesorii , de fizica mai ales sti ce zic! cand o sa fiti preocupati de adevaratele lucruri atunci sa faceti afirmatii.asa ca ia umpic de gramatica pe stilu ALUPIGUS daca intelegi
8
4
Eu sunt peste proxenet
7
5
Pe bune?Matematica este grea,dar si romana?
4
14
politia pizdi cum sa deschizi dosar penal?? bazat pe ce a zis unu care nul suporta pe gurgu?? pai asa zic si eu ca x ma injurat si ma amenintat cu moartea.baaaah militienii curului. de unde stie ala daca era perdeaua trasa ca la indrumat?? a presuspus asa poate.vai de mama voastra de jeguri oridinare. si ala care a zis asa e in opozitie si in conflict cu gurgu.dar asta nu a mentinat nu??.si vorba lu gogu CE MORTI VOSTRI MILITIENI NENOROCITInu v ati sesizat in rem si la javra aia libidinoasa in cazul fagadau???.BAAAH VA URASTE LUMEA DIN FICATI PASTELE MAMII VOASTRE DE CANCERE CE SUNTETI
8
7
si mama lui fagadau prinsa cu 5 buletine de vot stampilate cu pesede ce se mai aude ? e bine merci ? voteaza ?
16
0
Asta are hemoroizi.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369