REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DOSAR PENAL: Tânăr, prins manevrând o dronă fără autorizaţie

DOSAR PENAL: Tânăr, prins manevrând o dronă fără autorizaţie

Replica API 10 iulie 2017 | 12:50 1234

Siguranța înainte de toate! La asta s-au gândit polițiștii în prima seară a festivalului, când au surpins un tânăr că manevra o dronă fără autorizație deasupra publicului de la Neversea, pentru a scoate cele mai interesante imagini. Pentru asta, tânărul s-a ales cu dosar penal.

La data de 07.07.2017, ora 22.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, jandarmii din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române și un reprezentant al Autorității Aeronautice Civile Române, l-au depistat pe C.A.-L, în vârstă de 19 ani, care manevra o dronă, deasupra spectatorilor de la un festival de muzică organizat pe plajă, fără a avea autorizație. În cauză a fost întocmit dosar penal.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Claboo are dezlegare de la imparatie. Daca serviciile de securitate au avut grija de eveniment, copilul asta din articol a avut relatii la ei...sau de care siguranta vbim aici...daca a ajuns drona lui, e clar ca putea ajunge si o drona cu "artificii"...siguranta a fost doar la nivelul solului...ca sa bruiem undele radio ale acestor jucarii...nu suntem in stare si am fi periclitat drona acelui copil batran si bolnavior psihic. Bogdanel Dumitru.
1
0
grasule chiar daca faci zici tu topometrie tot nu scapi de reclamatie ca legea de drone zice clar cai mucles peste multimi si la cate filme ai tu peste capul la constanteni nu scapi cu tot psd cu tot
1
0
Chiar aveau alea sperma pe par? Nu cred...
2
0
.... si MUISTELOR !!! Sa-i fi vazut la 6 dimineata e mecle aveau ! Ele aveau sperma pe par si cocalarii nu mai aveau 20 de lei pt taxi ... negociau !...
4
0
Claboo Media e ala care pupa PSD si primaria in fund , le filmeaza "realizarile" ? omul sufera de retard mintal cu acte .
10
3
Dronele pot fi un mare pericol pt securitate, habarnistilor, teroristii folosesc astfel de tertipuri cu succes in Siria.Prostul ala cu drona lui putea pune in pericol tot ce au facut serviciile de securitate sa le apere cururile oparite, drona putea avea explozibil pe ea. Folositi-va creierele alea proaste.Trebuie autorizatie , trebuie sa fim precauti, asta e problema acum, multumiti Gayermaniei si altor tari vestice retardate fara logica si sens .
3
3
Pai de aia nu ne-a mai spart urechile BELICICOPTERUL JT pe faleza?
4
1
In vest copii de 12 ani se joaca cu drone.....pot merge si la vinatoare insotiti de parinti ....doar noi mai umblam cu legi de pe vremea lui Dej.
9
1
Orice stire ar fi vorbiti numai cacaturi si tot la politica ajungeti aveti probleme cu capu bai fratilor daca nu se dadea cu anonimat nu mai mancati atat cacat .. Din cauza voastra suntem toti cum suntem ... Mai traiti-va viatile alea de cacat si lasati dracu mancatul asta de cur pe orice subiect ..
9
3
Pe cacatul ala analfabet care bate campii ca sa-i dea omului 5 ani pentru ca a zburat la foarte joasa inaltime cu o drona ... ii spun 2 chestii : 1 . esti un analfabet parat trebuie ,se scrie cu i jigodie proasta , nu trebue si 2 , sa se duca ma-ta 5 luni macar sa vada cum este acolo , dupa care si tu sa fi facut posta acolo tot vreo 5 luni si sa vad daca mai ceri astfel de pedepse pentru toate cacaturile.... mortii ma-tii de infect
7
2
cocalaru ii trebue cel putin 5 ani puscarie.
1
14
Domnu de la Claboo are cumparata drona de la primaria Constanta pe cand dansa Mazare pe Butoaie , ca sa-l filmeze, cat credeti ca a incasat domnu ????35 mii euro
14
2
Bogdan Dumitru Claboo Media are emisa autorizatie de zbor de la autoritatile competente. Daca va uitati pe pagina lui de FB o sa gasiti
13
6
pe udrea si alti penali din acel parlament ,pentru fapte de coruptie se lasa in libertate fara dosare penale .Si ii face dosar penal unui om care a vrut sa faca cateva poze
10
3
Este singurul subiect din Romania.
14
1
Dronele astea nu ar mai trebui sa se afle la vanzare.La fel cum radiourile pirat cu manele au fost interzise pe motiv ca afecteaza siguranta zborurilor prin frecventele folosite la fel trebuie sa fie depistate si interzise si dronele.
9
6
Buna intrebare! Oare cum de cel de la Claboo Media are voie sa zboare deasupra publicului la toate evenimentele? Domnul are autorizatie speciala venita la pachet cu contractul de la primarie?
20
2
Dosar penal ptr ca a incurcat zborul ciorilor la neversea
15
6
Dar Bogdan Dumitru,cum de a scapat
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218