REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dosarul ameninţărilor de la firma de tractări de pe Aurel Vlaicu a ajuns pe masa magistraţilor!

Dosarul ameninţărilor de la firma de tractări de pe Aurel Vlaicu a ajuns pe masa magistraţilor!

Replica API 5 aprilie 2017 | 00:00 436

În 2009 era şi el cercetat

În 2009 era şi el cercetat

Dan Marian Ivanov, Cătălin Marian Cojocaru, Ioan Marius Ivanov şi Gabriel Ionuţ Talaban au fost trimişi în judecată pentru ameninţare. Este vorba despre scandalul de pe Aurel Vlaicu, victimă fiind Florin C., care este patronul unei firme de tractări. De menţionat este că şi el era cercetat în 2009.

Amintim că, urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 i-au identificat şi reţinut pe Gabriel Ionuţ Talaban, în vârstă de 23 de ani, Ioan Marius Ivanov, în vârstă de 39 de ani, Dan Marian Ivanov, în vârstă de 29 de ani şi Cătălin Marian Cojocaru, în vârstă de 33 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. Astfel, la data de 23.02.2017, cei patru bărbaţi ar fi agresat un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Constanţa.

Mai exact, victima, Florin C., este reprezentantul societăţii comerciale Euromaster SRL, cu sediul în municipiul Constanţa, iar scandalul a avut loc în zonă, pornind de la nişte neînţelegeri. Se pare că indivizii se cunoşteau cu victima, fiind amici, iar ameninţările ar fi pornit în urmă cu mai mult timp. Persoanele în cauză au fost prezentate instanţei de judecată, care a dispus măsura controlului judiciar pentru toţi cei patru. Ulterior, procurorii au contestat, iar judecătorii au decis să-l trimită după gratii pe Dan Marian Ivan, ceilalţi fiind puşi sub control judiciar.

Apoi, pe 7 martie, Ivanov Dan Marian a fost menţinut în arest, pe când Cojocaru Cătălin-Marian şi Talaban Gabriel-Ionuţ au fost plasaţi în arest la domiciliu, iar Ivanov Ioan-Marius sub control judiciar. Menţionăm că victima, Florin C., în iunie 2009 a fost cercetată pentru tăinuire la furt calificat. Mai exact, bărbatul se prezentase la sediul RAR cu un autoturism marca Volkswagen Polo, maşină care figura ca furată din Italia şi căutată prin Interpol. El a precizat atunci că nu cunoştea acest fapt şi că o cumpărase, având de gând să o vândă mai departe.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si mie mi-au furat masina cei de la tractari. sa moara nevasta cand na mai gasito
2
0
Tin sa mentionez ca persoana agresata nu lucreaza la sc euromaster srl, insa evenimentul a avut loc intr-o curte cu destinatie industriala si s.c. euromastrr s.r.l a fost folosit ca punct de reper. Dar bineinteles ca la redactia replica lucreaza niste oameni competenti care fac verificarile cu simt de raspundere, nu-i asa ?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367